loader image

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 11 Pro Max kijelző csere
134.990,- Ft
Az iPhone 11 Pro Max kijelzőjének cseréje szükséges, ha odaütődés, vagy ejtés következtében megrepedt, illetve eltört.
iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere
29.990,- Ft
Az iPhone 11 Pro Max akkumulátor cseréje szükséges, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Hibajel lehet, ha a telefonod váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, nagyobb kárt okozva a belső alkatrészekben.
iPhone 11 Pro Max dock csatlakozó csere
44.990,- Ft
Az iPhone 11 Pro Max dock csatlakozóját is érheti meghibásodás. Ha a készüléked nem veszi a töltést, vagy nem szinkronizál, vagy időszakosan veszi, feltehetőleg erről van szó. Szervizünkben megvizsgáljuk a probléma okát, és ha szükséges, cseréljük a hibás alkatrészt.
iPhone 11 Pro Max ház csere
79.990,- Ft
Az iPhone 11 Pro Max házának cseréjét szükséges elvégeznünk, ha a készüléked alakja nagyobb ütődés során deformálódott. A telefon sarkai és oldalai roppant érzékenyek, hosszabb használat során horzsolódhatnak, karcolódhatnak.
iPhone 11 Pro Max hátlap csere
39.990,- Ft
Sürgősen cserére szorul az iPhone 11 Pro Max hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. Habár a probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap.
iPhone 11 Pro Max kamera lencse csere
24.990,- Ft
Az iPhone 11 kamera lencse cseréje szükséges, ha szabad szemmel jól látható karcok, horzsolódások borítják. Ha az alkatrész minőségének állapota befolyásolja az elkészült képek minőségét, érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod a készüléked.
iPhone 11 proximity szenzor csere
27.990,- Ft
Hívások során nem zár le a telefon kijelzője, ha arcodhoz emeled? Valószínűleg a proximity szenzor hibásodott, ez okozza a roppant idegesítő problémát. Ha tökéletes állapotba szeretnéd hozni a készüléked, válassz minket. Szakértő kollégáink megbízható munkával cserélik a hibás alkatrészt.
iPhone 11 Pro Max hátlapi kamera csere
59.990,- Ft