Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 12 mini kijelző csere

103.990,- Ft

Nem ad képet a kijelző? Véletlenül leejtetted és pókhálósra tört? Vagy egy nagy fekete foltot látsz csak, de amúgy nincs külsérelmi nyom? A rossz hírünk az, hogy ilyenkor sajnos minden esetben a kijelzőt ki kell cserélni egy újra. A jó hírünk pedig az, hogy ezt mi meg tudjuk oldani neked. Nem fog többé az üvegszilánk az ujjadba állni. Elfelejtheted a ragasztós megoldást. Képzeld el, hogy milyen érzés úgy ránézni a iPhone 12 mini képernyőjére, hogy mindent újra tűélesen látsz? Mi nem csak egy új kijelzőt építünk be, hanem visszaadjuk azt az élményt, ami egy ideje már elveszett, és ez téged minden egyes nap idegesített.

iPhone 12 mini akkumulátor csere

24.990,- Ft-tól

Egy régi (1,5-2 éves) akkumulátor esetén gyanakodhatunk arra, hogy érdemes lenne már kicseréltetni. Erre az időre elérik általában a kapacitásuk 78-80%-át, amikor már észrevehető a teljesítményének romlása. Nem kell tovább bosszankodni, aránylag gyorsan cserélhető a hibás alkatrész, és ismét úgy tudjuk használni a(z) iPhone 12 mini készülékünket, mint újkorában.

Szoftverfrissítés

10.000,- Ft-tól

A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beázott készülék tisztítása és bevizsgálása

14.990,- Ft-tól

Egy beázott okostelefon/számítógép sikeres javításának esélye a legnagyobb mértékben az eltelt időtől függ. Tévhit, hogy majd kiszárad és megjavul. A nedvesség vezető közeg, feszültség alatt pedig folyamatos zárlatokat okoz, ami további meghibásodásokhoz vezet. A korrózió egy önmagától soha véget nem érő folyamat, ha nem állítjuk meg.

iPhone 12 mini hátlapi üveg csere

29.990,- Ft

Nagyot esett? Látszik a hátlapon a sérülés, és nem elég, hogy veszélyes a fogása, még a szemeid is zavarja? Megértjük a problémát, nem kellemes látvány számunkra sem, egy összetört, karcolódott iPhone 12 mini hátlap. De szerencsére erre is van megoldásunk, ki tudjuk cserélni a megrongálódott alkatrészt. Ehhez nincs más teendőd, mint felkeresni szervizünket, akár egy lefoglalt időpont alkalmával, és már neki is látunk a javításnak. Te pedig ismét büszke lehet hibátlan készülékedre, és nem kell egy csúnya tokkal eltakargatni a sérülést.

iPhone 12 mini ház csere

39.990,- Ft

Eltört, behorpadt, deformálódott? Ne aggódj, van rá megoldásunk. Teljesen új készülékházba építjük át az összes alkatrészt, így a javítás után észre sem vehető a korábbi sérülés. Persze egy ilyen sérülésnél nagy eséllyel előfordulhat további meghibásodás is, de ezt a javítás idején kollégáim tüzetesen átvizsgálják és javaslatot tesznek a további javításokra. Teljeskörű bevizsgálás után tudod így eldönteni, hogy megéri-e számodra a javítás.

iPhone 12 mini kamera lencse csere

19.990,- Ft

Törött, karcos, bemattult iPhone 12 mini kamera lencse esetén lehetőség van ennek a kis apró alkatrésznek a cseréjére szervizünkben. Ne idegeskedj többé a homályos, foltos fotókon, mert van rá megoldásunk. Foglalj akár most időpontot szervizünkbe, hogy tapasztalt szerviztechnikusaink kicseréljék a rossz alkatrészt, hogy te ismét olyan képeket lőhess, amilyet korábban már megszoktál.

iPhone 12 mini hátlapi kamera csere

44.990,- Ft-tól

Fotóznál, de homályos, szemcsés a kép? Nem biztos, hogy a(z) iPhone 12 mini hátlapi kamerája romlott el. Lehet, hogy csak a kamera lencséd lesz koszos, vagy karcos. Ha ez nem áll fenn, akkor érdemes elhoznod hozzánk, és kollégáim rövid időn belül kicserélik a hibás alkatrészt egy újra. Érdemes időpontot foglalnod, hogy minél előbb megkezdhessük a probléma elhárítását, és te újra úgy használd fotózásra a készüléket, mint új korában.

iPhone 12 mini előlapi kamera csere

44.990,- Ft-tól

Fotóznál, de homályos, szemcsés a kép? Nem biztos, hogy a(z) iPhone 12 mini hátlapi kamerája romlott el. Lehet, hogy csak a kamera lencséd lesz koszos, vagy karcos. Ha ez nem áll fenn, akkor érdemes elhoznod hozzánk, és kollégáim rövid időn belül kicserélik a hibás alkatrészt egy újra.

iPhone 12 mini előlapi kamera csere

36.990,- Ft

Homályos vagy foltos képeket készít a selfie kamerád? Vagy csak egyszerűen teljesen fekete a képernyő? Esetleg azt is tapasztalod, hogy a kamera alkalmazás megnyitásakor lefagy az iPhone 12 mini? Kár ezeken bosszankodnod, hisz elég egyszerű megoldásunk van rá. Ki kell cserélni az előlapi kamerát egy újra. Egyszerű és könnyen kivitelezhető javítás, szerviztechnikusaink számára rutinfeladat. Te viszont ismét rövid időn belül újra lőheted magadról a jobbnál jobb fotókat Instára.

iPhone 12 mini vezeték nélküli töltőmodul csere

29.990,- Ft

Meghibásodása esetén a telefon a töltőpadra helyezve nem vesz fel töltést, amire az iPhone 12 mini vezeték nélküli töltő cseréje jelent megoldást. Szervizeseink nagy tapasztalattal rendelkezve elvégzik az új alkatrész beszerelését.

iPhone 12 mini töltőmodul csere

39.990,- Ft

Ha töltőre dugjuk iPhone 12 mini készülékünket, és csak a kábel mozgatására vesz fel időnként töltést, akkor vagy a csatlakozó ment tönkre, vagy pedig el van tömődve a töltő nyílás. Nem ajánljuk, hogy éles tárgyakkal otthon nekiállj kitisztítani. Könnyen zárlatot okozhatsz a készülékben, ami drágább javítási költséget fog csak eredményezni. Egy töltő csatlakozó cseréje szerencsére nem egy bonyolult művelet, emiatt aránylag gyorsan el tudjuk végezni, és ezzel megoldódnak a töltésproblémák is.

iPhone 12 mini beszédhangszóró csere

27.990,- Ft

A(z) iPhone 12 mini beszédhangszóró csere szükségét jelzi, ha a hívások hangja egyáltalán nem szólal meg, a telefont kihangosítva viszont minden szó tökéletesen érthető. Tudjuk, hogy nagyon idegesítő, és legszívesebben a falhoz vágnánk a készülékünket, de ne tedd! Egy apró kis alkatrész cseréje meg fogja oldani a problémádat, és aránylag gyorsan elvégezhető a javítás. Ezt követően újra úgy fogod hallani a másik felet, mint újkorában.

iPhone 12 mini csengőhangszóró csere

24.990,- Ft

Nagyon idegesítő, amikor semmit nem hallunk a készülékünkön. Nem vesszük észre, ha hívnak, mert nem cseng ki a(z) iPhone 12 mini. Videó lejátszáskor nem hallasz semmit, vagy csak mono hangban sistereg valami nesz? Erre a megoldás a csengőhangszóró cseréje. Egy új alkatrész ismét elhozza számunkra a megnyugvást, hisz nem azon kell idegeskedned, hogy miért nem jó, hanem egyszerűen minden zajlik úgy, ahogyan kell.

iPhone 12 mini bekapcsoló + hangerő szalagkábel csere

24.990,- Ft

A(z) iPhone 12 mini bekapcsoló gombjának meghibásodása esetén a leggyakoribb probléma, hogy nem tudjuk fotózásra sem használni ezt a gomb funkciót. A szalagkábel kicserélésével ez a probléma megoldódik, és ismét teljes értékű lesz a készüléked. Aránylag egyszerű és gyors a javítás, emiatt sem kell napokig nélkülöznöd a készüléked.

iPhone 12 mini Bluetooth antenna modul csere

24.990,- Ft

Antenna probléma tapasztalható akkor, ha az iPhone 12 mini nem képes a Bluetooth hálózatra kapcsolódni, vagy nem a megszokott mértékű a jel erőssége. Mobiladatforgalomnál tapasztalható akadozás szintén ennek az alkatrésznek a hibájára utalhat. Javítása kevésbé bonyolult feladat szerviztechnikusaink számára.

iPhone 12 mini vibramotor csere

24.990,- Ft

A meghibásodás oka sok esetben a beállításokban rejlik, vagy újraszoftverezéssel megoldható, a(z) iPhone 12 mini vibramotor cseréje nélkül is. Ha ez nem oldaná meg a problémát, akkor precízen és gyorsan elvégezzük az alkatrész cseréjét. A javítás ideje várhatóan 1 óra lesz. Pontos időről a szervizben tudnak kollégáink tájékoztatást adni.

iPhone 12 mini SIM olvasó csere

24.990,- Ft

Az iPhone 12 mini SIM olvasó hibájára gyanakodva érdemes elsőként a térerőt ellenőrizni, hátha csak az alacsony jelerősség áll a probléma hátterében. Ha egyáltalán nem talál hálózatot, akkor előfordulhat, hogy a szolgáltató által tiltva van a készülék, érdemes másik telefonban is kipróbálni.

iPhone 12 mini SIM tálca csere

1.990,- Ft

Ha a(z) iPhone 12 mini nem ismeri fel a SIM kártyát, érdemes egy másik készülékkel is próbát tenni. Ha így sem működik, akkor nem a SIM tálca, hanem a SIM kártya hibája okozza a problémát.