Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 12 Pro Max kijelző csere

149.990,- Ft

Nem ad képet a kijelző? Véletlenül leejtetted és pókhálósra tört? Vagy egy nagy fekete foltot látsz csak, de amúgy nincs külsérelmi nyom? A rossz hírünk az, hogy ilyenkor sajnos minden esetben a kijelzőt ki kell cserélni egy újra. A jó hírünk pedig az, hogy ezt mi meg tudjuk oldani neked. Nem fog többé az üvegszilánk az ujjadba állni. Elfelejtheted a ragasztós megoldást. Képzeld el, hogy milyen érzés úgy ránézni a iPhone 12 Pro Max képernyőjére, hogy mindent újra tűélesen látsz? Mi nem csak egy új kijelzőt építünk be, hanem visszaadjuk azt az élményt, ami egy ideje már elveszett, és ez téged minden egyes nap idegesített.

iPhone 12 Pro Max akkumulátor csere

24.990,- Ft-tól

20-30%-nál, vagy akár magasabb akkumulátor töltöttségnél is váratlanul kikapcsol a(z) iPhone 12 Pro Max? Idegesít, hogy már nem bírja egy töltéssel olyan sokáig, mint újkorában? Nagy eséllyel ilyenkor érdemes a készüléket egy új akkumulátorral életre kelteni. A szervizelés aránylag gyorsan elvégezhető, nem érdemes tovább halogatni a problémát.

Szoftverfrissítés

10.000,- Ft

A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beázott készülék tisztítása és bevizsgálása

14.990,- Ft-tól

Egy beázott okostelefon/számítógép sikeres javításának esélye a legnagyobb mértékben az eltelt időtől függ. Tévhit, hogy majd kiszárad és megjavul. A nedvesség vezető közeg, feszültség alatt pedig folyamatos zárlatokat okoz, ami további meghibásodásokhoz vezet. A korrózió egy önmagától soha véget nem érő folyamat, ha nem állítjuk meg. Megállítani ultrahangos tisztítással lehetséges.

iPhone 12 Pro Max hátlapi üveg csere

34.990,- Ft

Nagyot esett? Látszik a hátlapon a sérülés, és nem elég, hogy veszélyes a fogása, még a szemeid is zavarja? Megértjük a problémát, nem kellemes látvány számunkra sem, egy összetört, karcolódott iPhone 12 Pro Max hátlap. De szerencsére erre is van megoldásunk, ki tudjuk cserélni a megrongálódott alkatrészt. Ehhez nincs más teendőd, mint felkeresni szervizünket, akár egy lefoglalt időpont alkalmával, és már neki is látunk a javításnak. Te pedig ismét büszke lehet hibátlan készülékedre, és nem kell egy csúnya tokkal eltakargatni a sérülést.

iPhone 12 Pro Max ház csere

54.990,- Ft

Eltört, behorpadt, deformálódott? Ne aggódj, van rá megoldásunk. Teljesen új készülékházba építjük át az összes alkatrészt, így a javítás után észre sem vehető a korábbi sérülés. Persze egy ilyen sérülésnél nagy eséllyel előfordulhat további meghibásodás is, de ezt a javítás idején kollégáim tüzetesen átvizsgálják és javaslatot tesznek a további javításokra. Teljeskörű bevizsgálás után tudod így eldönteni, hogy megéri-e számodra a javítás.

iPhone 12 Pro Max kamera lencse csere

24.990,- Ft

Törött, karcos, bemattult iPhone 12 Pro Max kamera lencse esetén lehetőség van ennek a kis apró alkatrésznek a cseréjére szervizünkben. Ne idegeskedj többé a homályos, foltos fotókon, mert van rá megoldásunk. Foglalj akár most időpontot szervizünkbe, hogy tapasztalt szerviztechnikusaink kicseréljék a rossz alkatrészt, hogy te ismét olyan képeket lőhess, amilyet korábban már megszoktál.

iPhone 12 Pro Max hátlapi kamera csere

59.990,- Ft-tól

Nem indul el a kamera alkalmazás? Nem tudsz fotót készíteni? Próbálkozz meg először egy újraindítással. Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor keresd fel szervizünket, hogy elkezdhessük a probléma elhárítását. A hátlapi kamera cseréje akár 3-4 óra alatt is elvégezhető. Foglalj időpontot, hogy szerviztechnikusaink megoldhassák ezt a kínos helyzetet számodra.

iPhone 12 Pro Max előlapi kamera csere

29.990,- Ft

Homályos vagy foltos képeket készít a selfie kamerád? Vagy csak egyszerűen teljesen fekete a képernyő? Esetleg azt is tapasztalod, hogy a kamera alkalmazás megnyitásakor lefagy az iPhone 12 Pro Max? Kár ezeken bosszankodnod, hisz elég egyszerű megoldásunk van rá. Ki kell cserélni az előlapi kamerát egy újra. Egyszerű és könnyen kivitelezhető javítás, szerviztechnikusaink számára rutinfeladat. Te viszont ismét rövid időn belül újra lőheted magadról a jobbnál jobb fotókat Instára.

iPhone 12 Pro Max vezeték nélküli töltőmodul csere

29.990,- Ft

Mielőtt szervizbe hoznád a hibás készüléket, győzödj meg róla, hogy más töltő padon, vagy más vezeték nélküli autós töltővel sem működik-e a funkció. Ha egyáltalán nem reagál semmire a telefonod, akkor valószínűleg a vezeték nélküli töltőtekercs szorul cserére. Szervizeseink nagy tapasztalattal rendelkezve elvégzik az új alkatrész beszerelését.

iPhone 12 Pro Max töltőmodul csere

39.990,- Ft

Este töltőre dugod a készüléket, de reggelre sem tölt fel, esetenként kikapcsolódik és nem is lehet bekapcsolni, akkor is nagy eséllyel az iPhone 12 Pro Max töltőcsatlakozóját kell cserélni. A jó hír, hogy az alkatrész cseréje rutinfeladat képzett szerviztechnikusaink számára. A töltésproblémák a szervizelést követően a múlté válnak. Épp ezért nem érdemes bosszankodni, ha van rá megoldásunk.

iPhone 12 Pro Max beszédhangszóró csere

24.990,- Ft

Ha a(z) iPhone 12 Pro Max beszédhangszóró a megszokottnál csendesebben, tompábban szól vagy recseg a hang hívások során, az a beszédhangszóró rács szennyeződése, porosodása miatt történhet. De érdemes bevizsgáltatni a készüléket szervizünkben, mert sok időt nem vesz igénybe, és megkíméled magadat a felesleges idegességtől. Javítást követően újra élesen fogod hallani szüleid, vagy épp barátaid hangját.

iPhone 12 Pro Max csengőhangszóró csere

24.990,- Ft

Nagyon idegesítő, amikor semmit nem hallunk a készülékünkön. Nem vesszük észre, ha hívnak, mert nem cseng ki a(z) iPhone 12 Pro Max. Videó lejátszáskor nem hallasz semmit, vagy csak mono hangban sistereg valami nesz? Erre a megoldás a csengőhangszóró cseréje. Egy új alkatrész ismét elhozza számunkra a megnyugvást, hisz nem azon kell idegeskedned, hogy miért nem jó, hanem egyszerűen minden zajlik úgy, ahogyan kell.

iPhone 12 Pro Max Bluetooth antenna modul csere

24.990,- Ft

Antenna probléma tapasztalható akkor, ha az iPhone 12 Pro Max nem képes a Bluetooth hálózatra kapcsolódni, vagy nem a megszokott mértékű a jel erőssége. Mobiladatforgalomnál tapasztalható akadozás szintén ennek az alkatrésznek a hibájára utalhat. Javítása kevésbé bonyolult feladat szerviztechnikusaink számára.

iPhone 12 Pro Max vibramotor csere

24.990,- Ft

A(z) iPhone 12 Pro Max vibramotor meghibásodására utal, ha a készülék tompán vagy egyáltalán nem rezeg – többek között a bejövő hívások során. Ritkán előforduló meghibásodás, de a cseréje aránylag gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Ha nagyon idegesít már a probléma, foglalj időpontot szervizünkbe, és akár 3-4 óra alatt elkészülünk az új vibramotor beépítésével.

iPhone 12 Pro Max SIM olvasó csere

24.990,- Ft

Az iPhone 12 Pro Max SIM olvasó meghibásodását jelzi, ha a készülék nem képes felcsatlakozni a telefonos hálózati kapcsolatra, illetve fel sem ismeri azt. Az alkatrész csere ideje általában 1-2 munkanap. Többnyire akkor van szükség erre, ha a SIM olvasó lábai elengedték a forrasztás, vagy bele lett erőszakolva helytelenül a SIM kártya, és emiatt fizikai sérülés keletkezett rajta.