Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 12 Pro kijelző csere

119.990,- Ft

Nem ad képet a kijelző? Véletlenül leejtetted és pókhálósra tört? Vagy egy nagy fekete foltot látsz csak, de amúgy nincs külsérelmi nyom? A rossz hírünk az, hogy ilyenkor sajnos minden esetben a kijelzőt ki kell cserélni egy újra. A jó hírünk pedig az, hogy ezt mi meg tudjuk oldani neked. Nem fog többé az üvegszilánk az ujjadba állni. Elfelejtheted a ragasztós megoldást. Képzeld el, hogy milyen érzés úgy ránézni a iPhone 12 Pro képernyőjére, hogy mindent újra tűélesen látsz? Mi nem csak egy új kijelzőt építünk be, hanem visszaadjuk azt az élményt, ami egy ideje már elveszett, és ez téged minden egyes nap idegesített.

iPhone 12 Pro akkumulátor csere

24.990,- Ft-tól

20-30%-nál, vagy akár magasabb akkumulátor töltöttségnél is váratlanul kikapcsol az iPhone 12 Pro? Idegesít, hogy már nem bírja egy töltéssel olyan sokáig, mint újkorában? Nagy eséllyel ilyenkor érdemes a készüléket egy új akkumulátorral életre kelteni. A szervizelés aránylag gyorsan elvégezhető, nem érdemes tovább halogatni a problémát.

Szoftverfrissítés

10.000,- Ft

A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beázott készülék tisztítása és bevizsgálása

14.990,- Ft-tól

Egy beázott okostelefon/számítógép sikeres javításának esélye a legnagyobb mértékben az eltelt időtől függ. Tévhit, hogy majd kiszárad és megjavul. A nedvesség vezető közeg, feszültség alatt pedig folyamatos zárlatokat okoz, ami további meghibásodásokhoz vezet. A korrózió egy önmagától soha véget nem érő folyamat, ha nem állítjuk meg. Megállítani ultrahangos tisztítással lehetséges.

iPhone 12 Pro hátlapi üveg csere

34.990,- Ft

Nagyot esett? Látszik a hátlapon a sérülés, és nem elég, hogy veszélyes a fogása, még a szemeid is zavarja? Megértjük a problémát, nem kellemes látvány számunkra sem, egy összetört, karcolódott iPhone 12 Pro hátlap. De szerencsére erre is van megoldásunk, ki tudjuk cserélni a megrongálódott alkatrészt. Ehhez nincs más teendőd, mint felkeresni szervizünket, akár egy lefoglalt időpont alkalmával, és már neki is látunk a javításnak. Te pedig ismét büszke lehet hibátlan készülékedre, és nem kell egy csúnya tokkal eltakargatni a sérülést.

iPhone 12 Pro ház csere

54.990,- Ft

Elhajlott a készüléked háza? Leütődött a sarka? Nem csak esztétikailag zavar, de kiugrott a kijelző is a helyéről? Elég gyakran keresik fel ügyfeleink szervizünket ilyen problémával. A jó hír, hogy költséghatékonyan megoldható a probléma, nem kell új telefont venni csak emiatt. Foglalj időpontot szervizünkbe, hogy minél előbb elvégezhessük az átépítést egy új házba.

iPhone 12 Pro kamera lencse csere

24.990,- Ft

Törött, karcos, bemattult iPhone 12 Pro kamera lencse esetén lehetőség van ennek a kis apró alkatrésznek a cseréjére szervizünkben. Ne idegeskedj többé a homályos, foltos fotókon, mert van rá megoldásunk. Foglalj akár most időpontot szervizünkbe, hogy tapasztalt szerviztechnikusaink kicseréljék a rossz alkatrészt, hogy te ismét olyan képeket lőhess, amilyet korábban már megszoktál.

iPhone 12 Pro hátlapi kamera csere

57.990,- Ft

Fotóznál, de homályos, szemcsés a kép? Nem biztos, hogy az iPhone 12 Pro hátlapi kamerája romlott el. Lehet, hogy csak a kamera lencséd lesz koszos, vagy karcos. Ha ez nem áll fenn, akkor érdemes elhoznod hozzánk, és kollégáim rövid időn belül kicserélik a hibás alkatrészt egy újra. Érdemes időpontot foglalnod, hogy minél előbb megkezdhessük a probléma elhárítását, és te újra úgy használd fotózásra a készüléket, mint új korában.

iPhone 12 Pro előlapi kamera csere

29.990,- Ft

Azt tapasztalod, hogy nem zoomol megfelelően az előlapi kamera? Ezt okozhatja a lencsén lévő szennyeződés, de akár az alkatrész meghibásodása is. Próbáld meg a lencsét óvatosan áttörölni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor mindenképp érdemes az alkatrészt kicseréltetni szervizeinkben. Rutinfeladat számunkra, és aránylag gyorsan elkészülünk vele, így nem fogjuk napokig rabolni mi sem az idődet, hogy a készüléked nélkül maradj.

iPhone 12 Pro vezeték nélküli töltőmodul csere

34.990,- Ft

Hiába teszed iPhone 12 Pro készüléked töltő padra, nem akar tölteni? Első körben kicsit mozgasd meg, hátha nem jól érzékel a tekercs. Ha egyáltalán nem akar tölteni, akkor sajnos ki kell cserélni a vezeték nélküli töltő tekercset. A javítás a készülék teljes szétbontásával jár, ezért nem ajánljuk, hogy tapasztalat nélkül bárki nekiálljon.

iPhone 12 Pro töltőmodul csere

34.990,- Ft

Csak akkor tölt iPhone 12 Pro készüléked, ha mozgatod benne a kábelt? Vagy egyáltalán nem is tölt? A rossz hír az, hogy ez az alkatrész az idő elteltével elkophat, tönkremehet. A jó hír pedig, hogy gyorsan és szakszerűen cserélhető újra 1-2 óra alatt is. Nem éri meg idegeskedni miatta, hisz gyors megoldásunk van rá. Foglald le az időpontot szervizünkbe, és már aznap újra úgy töltheted készüléked, mind újkorában.

iPhone 12 Pro beszédhangszóró csere

24.990,- Ft

Ha az iPhone 12 Pro beszédhangszóró a megszokottnál csendesebben, tompábban szól vagy recseg a hang hívások során, az a beszédhangszóró rács szennyeződése, porosodása miatt történhet. De érdemes bevizsgáltatni a készüléket szervizünkben, mert sok időt nem vesz igénybe, és megkíméled magadat a felesleges idegességtől. Javítást követően újra élesen fogod hallani szüleid, vagy épp barátaid hangját.

iPhone 12 Pro csengőhangszóró csere

24.990,- Ft

Nem hallod, ha valaki hív? Tele az értesítőközpont nem fogadott hívásokkal, és nem érted miért lehet, pedig lenémítva sincs a készüléked? Akkor bizony nagy eséllyel a(z) iPhone 12 Pro csengőhangszórója hibásodott meg. Ne ess pánikba, hisz ez egy gyors és egyszerű javítási folyamat, aminek köszönhetően ismét hallani fogod, amikor hívnak rokonad, barátaid.

iPhone 12 Pro antenna modul csere

Ár iránt érdeklődj!

Az antenna meghibásodására utalhat, amennyiben a(z) iPhone 12 Pro nem képes hálózatra kapcsolódni, vagy a jelerősség nem megfelelő. Gyakori hibajelenség, ha a hálózatra csatlakozva akadozik a mobil adatforgalom. Ennek a problémának az orvoslása viszonylag egyszerű feladat.

iPhone 12 Pro vibramotor csere

24.990,- Ft

A meghibásodás oka sok esetben a beállításokban rejlik, vagy újraszoftverezéssel megoldható, a(z) iPhone 12 Pro vibramotor cseréje nélkül is. Ha ez nem oldaná meg a problémát, akkor precízen és gyorsan elvégezzük az alkatrész cseréjét. A javítás ideje várhatóan 1 óra lesz. Pontos időről a szervizben tudnak kollégáink tájékoztatást adni.

iPhone 12 Pro SIM olvasó csere

24.990,- Ft

Ha a SIM kártya megtört, hajlott, akkor előfordulhat, hogy nem képes azt felismerni a SIM olvasó. Fontos, hogy ne erőltessük a SIM tálcát, mert az okozhat meghibásodást az alkatrészben.