Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 13 Pro Max kijelző csere

149.990,- Ft

iPhone 13 Pro Max kijelző meghibásodás esetén keresd fel nyugodtan szervizünket. Ha összetört, nem ad képet, csíkos a kijelző, vagy csak annyira karcos, hogy már bántja a szemed, akkor is van megoldásunk a problémádra. A hibás alkatrészt teljes egészében cseréljük gyári minőségű kijelzőre. Nem cserélünk csak üveget, kizárólag komplett kijelzőket építünk be a régi helyett. Számunkra a legfontosabb a minőség, ezt követi az ár/érték arány. Mi tartós megoldást szeretnénk a problémára kínálni, nem kívánjuk toldozgatni-foltozgatni a hibás kijelzőt.

iPhone 13 Pro Max akkumulátor csere

29.990,- Ft

iPhone 13 Pro Max akkumulátorának a cseréjére van szükség, ha azt tapasztaljuk, hogy gyorsabban merül már a készülék, mint ahogy azt megszoktuk. Az is egy elhasználódott akkumulátorra utalhat, ha már nem bír ki annyit egy töltéssel, mint korábban. Vagy éppen a(z) iPhone 13 Pro Max magasabb %-on kikapcsolgat, majd bekapcsolás után egy teljesen másik töltöttséget mutat.

Szoftverfrissítés

10.000,- Ft

A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beázott készülék tisztítása és bevizsgálása

14.990,- Ft-tól

Egy beázott okostelefon/számítógép sikeres javításának esélye a legnagyobb mértékben az eltelt időtől függ. Tévhit, hogy majd kiszárad és megjavul. A nedvesség vezető közeg, feszültség alatt pedig folyamatos zárlatokat okoz, ami további meghibásodásokhoz vezet. A korrózió egy önmagától soha véget nem érő folyamat, ha nem állítjuk meg. Megállítani ultrahangos tisztítással lehetséges.

iPhone 13 Pro Max hátlapi üveg csere

29.990,- Ft

Törött, karcos, elrepedt? Eddig együttéltél vele, mert egy tokkal eltakartad, de már kezd idegesíteni és megoldást keresel rá? Megtaláltad. Tudunk segíteni benne, hogy újra büszkén tartsd a készüléked a kezedben. A hátlap cseréje bár egy bonyolultabb művelet, de szerviztechnikusaink számára rutinfeladat.

iPhone 13 Pro Max ház csere

64.990,- Ft

Elhajlott a készüléked háza? Leütődött a sarka? Nem csak esztétikailag zavar, de kiugrott a kijelző is a helyéről? Elég gyakran keresik fel ügyfeleink szervizünket ilyen problémával. A jó hír, hogy költséghatékonyan megoldható a probléma, nem kell új telefont venni csak emiatt. Foglalj időpontot szervizünkbe, hogy minél előbb elvégezhessük az átépítést egy új házba.

iPhone 13 Pro Max kamera lencse csere

19.990,- Ft

Ha a(z) iPhone 13 Pro Max kamera lencse karcolódik, előfordulhat, hogy a hátlapi kamera már nem képes megfelelően fókuszálni, emiatt pedig minden kép rossz minőségű, homályos lesz. Ebben az esetben a kamera lencse cseréje szükséges. Ez a folyamat rendkívül nagy precizitást igényel, ami tapasztalt szerviztechnikusainknak nem okoz gondot. Ne szenvedj tovább a rossz fotókkal, lépj inkább a tettek mezejére és mi segítünk megoldani a problémádat.

iPhone 13 Pro Max hátlapi kamera csere

54.990,- Ft

Fotóznál, de homályos, szemcsés a kép? Nem biztos, hogy a(z) iPhone 13 Pro Max hátlapi kamerája romlott el. Lehet, hogy csak a kamera lencséd lesz koszos, vagy karcos. Ha ez nem áll fenn, akkor érdemes elhoznod hozzánk, és kollégáim rövid időn belül kicserélik a hibás alkatrészt egy újra. Érdemes időpontot foglalnod, hogy minél előbb megkezdhessük a probléma elhárítását, és te újra úgy használd fotózásra a készüléket, mint új korában.

iPhone 13 Pro Max előlapi kamera csere

39.990,- Ft

Azt tapasztalod, hogy nem zoomol megfelelően az előlapi kamera? Ezt okozhatja a lencsén lévő szennyeződés, de akár az alkatrész meghibásodása is. Próbáld meg a lencsét óvatosan áttörölni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor mindenképp érdemes az alkatrészt kicseréltetni szervizeinkben. Rutinfeladat számunkra, és aránylag gyorsan elkészülünk vele, így nem fogjuk napokig rabolni mi sem az idődet, hogy a készüléked nélkül maradj.

iPhone 13 Pro Max közelségérzékelő szenzor csere

24.990,- Ft

Az iPhone 13 Pro Max fényérzékelő vagy közelségérzékelő szalagkábel meghibásodásakor a képernyő a fülünkhöz emelve nem sötétül el, emiatt indokolatlanul nyomkodjuk a tárcsázó gombokat, ami rendkívül zavaró hívások közben. Erre a problémára is van megoldásunk, a javítás 1 óra alatt elkészül, és ismét nyugodtan tudsz telefonálni anélkül, hogy csipogó hangokat hallanál közben.

iPhone 13 Pro Max vezeték nélküli töltőmodul csere

Ár iránt érdeklődj!

Meghibásodása esetén a telefon a töltőpadra helyezve nem vesz fel töltést, amire a(z) iPhone 13 Pro Max vezeték nélküli töltő cseréje jelent megoldást. Szervizeseink nagy tapasztalattal rendelkezve elvégzik az új alkatrész beszerelését.

iPhone 13 Pro Max töltőmodul csere

Ár iránt érdeklődj!

Csak akkor tölt iPhone 13 Pro Max készüléked, ha mozgatod benne a kábelt? Vagy egyáltalán nem is tölt? A rossz hír az, hogy ez az alkatrész az idő elteltével elkophat, tönkremehet. A jó hír pedig, hogy gyorsan és szakszerűen cserélhető újra 1-2 óra alatt is. Nem éri meg idegeskedni miatta, hisz gyors megoldásunk van rá.

iPhone 13 Pro Max beszédhangszóró csere

24.990,- Ft

A beszédhangszóró tisztításával nem érdemes várni, mivel az alkatrészbe jutott porszemek a különböző hangfrekvenciákra rezonálva átlyukaszthatják a(z) iPhone 13 Pro Max beszédhangszóró membránját, ami már cserét fog maga után vonni. Akár már aznap újra a kezedben foghatod javítás után a készüléked. Ismét élesen fogod hallani szüleid, vagy épp barátaid hangját. Feltéve persze, ha ezt szeretnéd. 🙂

iPhone 13 Pro Max csengőhangszóró csere

Ár iránt érdeklődj!

Nem hallod, ha valaki hív? Tele az értesítőközpont nem fogadott hívásokkal, és nem érted miért lehet, pedig lenémítva sincs a készüléked? Akkor bizony nagy eséllyel a(z) iPhone 13 Pro Max csengőhangszórója hibásodott meg. Ne ess pánikba, hisz ez egy gyors és egyszerű javítási folyamat, aminek köszönhetően ismét hallani fogod, amikor hívnak rokonad, barátaid.

iPhone 13 Pro Max vibramotor csere

Ár iránt érdeklődj!

Ha a némítógomb ki- és bekapcsolása során a(z) iPhone 13 Pro Max nem rezeg, az is jelezheti a vibramotor hibás működését. A javítás ideje várhatóan 1 óra lesz. Pontos időről a szervizben tudnak kollégáink tájékoztatást adni.