Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 13 Pro kijelző csere

124.990,- Ft

iPhone 13 Pro kijelző meghibásodás esetén keresd fel nyugodtan szervizünket. Ha összetört, nem ad képet, csíkos a kijelző, vagy csak annyira karcos, hogy már bántja a szemed, akkor is van megoldásunk a problémádra. A hibás alkatrészt teljes egészében cseréljük gyári minőségű kijelzőre. Nem cserélünk csak üveget, kizárólag komplett kijelzőket építünk be a régi helyett. Számunkra a legfontosabb a minőség, ezt követi az ár/érték arány. Mi tartós megoldást szeretnénk a problémára kínálni, nem kívánjuk toldozgatni-foltozgatni a hibás kijelzőt.

iPhone 13 Pro akkumulátor csere

29.990,- Ft

iPhone 13 Pro akkumulátorának a cseréjére van szükség, ha azt tapasztaljuk, hogy gyorsabban merül már a készülék, mint ahogy azt megszoktuk. Az is egy elhasználódott akkumulátorra utalhat, ha már nem bír ki annyit egy töltéssel, mint korábban. Vagy éppen a(z) iPhone 13 Pro magasabb %-on kikapcsolgat, majd bekapcsolás után egy teljesen másik töltöttséget mutat.

Szoftverfrissítés

10.000,- Ft

A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beázott készülék tisztítása és bevizsgálása

14.990,- Ft-tól

Egy beázott okostelefon/számítógép sikeres javításának esélye a legnagyobb mértékben az eltelt időtől függ. Tévhit, hogy majd kiszárad és megjavul. A nedvesség vezető közeg, feszültség alatt pedig folyamatos zárlatokat okoz, ami további meghibásodásokhoz vezet. A korrózió egy önmagától soha véget nem érő folyamat, ha nem állítjuk meg. Megállítani ultrahangos tisztítással lehetséges.

iPhone 13 Pro hátlapi üveg csere

29.990,- Ft

Leejtetted a készüléked, és elrepedt a hátlap? Szerencsétlenül ért földet, és szilánkosra tört? Vagy csak behorpadt valamelyik sarkán? Sajnos a hiba egyértelmű, ilyenkor az iPhone 13 Pro hátlapját kell cserélnünk, nincs mese. A jó hírünk az, hogy ez szervizünk számára nem okoz problémát, hisz rutinszerűen elvégezzük a feladatot. Te pedig ismét egy mondhatni új készülékkel leszel gazdabb.

iPhone 13 Pro ház csere

69.990,- Ft

Elhajlott a készüléked háza? Leütődött a sarka? Nem csak esztétikailag zavar, de kiugrott a kijelző is a helyéről? Elég gyakran keresik fel ügyfeleink szervizünket ilyen problémával. A jó hír, hogy költséghatékonyan megoldható a probléma, nem kell új telefont venni csak emiatt. Foglalj időpontot szervizünkbe, hogy minél előbb elvégezhessük az átépítést egy új házba.

iPhone 13 Pro kamera lencse csere

19.990,- Ft

Az elkészített fotókon látható apró foltok a(z) iPhone 13 Pro kamera lencse szennyeződése miatt jelenhetnek meg. Ezt egy alapos tisztítással könnyen megoldhatod akár otthon is. Ha a tisztítás nem segített a helyzeteden, akkor nagy eséllyel ki kell cserélni a túlságosan karcos vagy kopott lencsét. Nem állítjuk, hogy egyszerű szervizes folyamatról van szó, épp emiatt rendkívül nagy precizitást igényel, ami tapasztalt szerviztechnikusainknak nem okoz gondot. Ne szenvedj tovább a rossz fotókkal, lépj inkább a tettek mezejére és mi segítünk megoldani a problémádat.

iPhone 13 Pro hátlapi kamera csere

54.990,- Ft

Fotóznál, de homályos, szemcsés a kép? Nem biztos, hogy a(z) iPhone 13 Pro hátlapi kamerája romlott el. Lehet, hogy csak a kamera lencséd lesz koszos, vagy karcos. Ha ez nem áll fenn, akkor érdemes elhoznod hozzánk, és kollégáim rövid időn belül kicserélik a hibás alkatrészt egy újra. Érdemes időpontot foglalnod, hogy minél előbb megkezdhessük a probléma elhárítását, és te újra úgy használd fotózásra a készüléket, mint új korában.

iPhone 13 Pro előlapi kamera csere

39.990,- Ft

A(z) iPhone 13 Pro előlapi kamera aránylag a gyakran meghibásodó alkatrészek egyike. Épp ezért szerviztechnikusaink számára rutinfeladat a javítása. Kár tovább küzdened a rossz, foltos, és homályos selfie képekkel, ha van rá megoldásunk. Ne idegeskedj tovább, hanem tedd könnyebbé életed azzal, hogy hozol egy gyors döntést. Mi pedig megígérjük, hogy gyorsan megoldjuk a problémádat. Használd újra kiváló fotók elkészítésére a készüléked!

iPhone 13 Pro közelségérzékelő szenzor csere

24.990,- Ft

Az iPhone 13 Pro fényérzékelő vagy közelségérzékelő szalagkábel meghibásodásakor a képernyő a fülünkhöz emelve nem sötétül el, emiatt indokolatlanul nyomkodjuk a tárcsázó gombokat, ami rendkívül zavaró hívások közben. Erre a problémára is van megoldásunk, a javítás 1 óra alatt elkészül, és ismét nyugodtan tudsz telefonálni anélkül, hogy csipogó hangokat hallanál közben.

iPhone 13 Pro vezeték nélküli töltőmodul csere

Ár iránt érdeklődj!

Meghibásodása esetén a telefon a töltőpadra helyezve nem vesz fel töltést, amire a(z) iPhone 13 Pro vezeték nélküli töltő cseréje jelent megoldást. Szervizeseink nagy tapasztalattal rendelkezve elvégzik az új alkatrész beszerelését.

iPhone 13 Pro töltőmodul csere

Ár iránt érdeklődj!

Este töltőre dugod a készüléket, de reggelre sem tölt fel, esetenként kikapcsolódik és nem is lehet bekapcsolni, akkor is nagy eséllyel a(z) iPhone 13 Pro töltőcsatlakozóját kell cserélni. A jó hír, hogy az alkatrész cseréje rutinfeladat képzett szerviztechnikusaink számára. A töltésproblémák a szervizelést követően a múlté válnak. Épp ezért nem érdemes bosszankodni, ha van rá megoldásunk.

iPhone 13 Pro beszédhangszóró csere

24.990,- Ft

Az iPhone 13 Pro beszédhangszóró csere szükségét jelzi, ha a hívások hangja egyáltalán nem szólal meg, a telefont kihangosítva viszont minden szó tökéletesen érthető. Tudjuk, hogy nagyon idegesítő, és legszívesebben a falhoz vágnánk a készülékünket, de ne tedd! Egy apró kis alkatrész cseréje meg fogja oldani a problémádat, és aránylag gyorsan elvégezhető a javítás. Ezt követően újra úgy fogod hallani a másik felet, mint újkorában.

iPhone 13 Pro csengőhangszóró csere

24.990,- Ft

Nagyon idegesítő, amikor semmit nem hallunk a készülékünkön. Nem vesszük észre, ha hívnak, mert nem cseng ki a(z) iPhone 13 Pro. Videó lejátszáskor nem hallasz semmit, vagy csak mono hangban sistereg valami nesz? Erre a megoldás a csengőhangszóró cseréje. Egy új alkatrész ismét elhozza számunkra a megnyugvást, hisz nem azon kell idegeskedned, hogy miért nem jó, hanem egyszerűen minden zajlik úgy, ahogyan kell.

iPhone 13 Pro vibramotor csere

Ár iránt érdeklődj!

A meghibásodás oka sok esetben a beállításokban rejlik, vagy újraszoftverezéssel megoldható, a(z) iPhone 13 Pro vibramotor cseréje nélkül is. Ha ez nem oldaná meg a problémát, akkor precízen és gyorsan elvégezzük az alkatrész cseréjét. A javítás ideje várhatóan 1 óra lesz. Pontos időről a szervizben tudnak kollégáink tájékoztatást adni.