Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 13 kijelző csere

124.990,- Ft

Nem ad képet a kijelző? Véletlenül leejtetted és pókhálósra tört? Vagy egy nagy fekete foltot látsz csak, de amúgy nincs külsérelmi nyom? A rossz hírünk az, hogy ilyenkor sajnos minden esetben a kijelzőt ki kell cserélni egy újra. A jó hírünk pedig az, hogy ezt mi meg tudjuk oldani neked. Nem fog többé az üvegszilánk az ujjadba állni. Elfelejtheted a ragasztós megoldást. Képzeld el, hogy milyen érzés úgy ránézni a iPhone 13 képernyőjére, hogy mindent újra tűélesen látsz? Mi nem csak egy új kijelzőt építünk be, hanem visszaadjuk azt az élményt, ami egy ideje már elveszett, és ez téged minden egyes nap idegesített.

iPhone 13 akkumulátor csere

29.990,- Ft

20-30%-nál, vagy akár magasabb akkumulátor töltöttségnél is váratlanul kikapcsol a(z) iPhone 13? Idegesít, hogy már nem bírja egy töltéssel olyan sokáig, mint újkorában? Nagy eséllyel ilyenkor érdemes a készüléket egy új akkumulátorral életre kelteni. A szervizelés aránylag gyorsan elvégezhető, nem érdemes tovább halogatni a problémát.

Szoftverfrissítés

10.000,- Ft

A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.

Beázott készülék tisztítása és bevizsgálása

14.990,- Ft-tól

Egy beázott okostelefon/számítógép sikeres javításának esélye a legnagyobb mértékben az eltelt időtől függ. Tévhit, hogy majd kiszárad és megjavul. A nedvesség vezető közeg, feszültség alatt pedig folyamatos zárlatokat okoz, ami további meghibásodásokhoz vezet. A korrózió egy önmagától soha véget nem érő folyamat, ha nem állítjuk meg. Megállítani ultrahangos tisztítással lehetséges.

iPhone 13 hátlapi üveg csere

29.990,- Ft

Nagyot esett? Látszik a hátlapon a sérülés, és nem elég, hogy veszélyes a fogása, még a szemeid is zavarja? Megértjük a problémát, nem kellemes látvány számunkra sem, egy összetört, karcolódott iPhone 13 hátlap. De szerencsére erre is van megoldásunk, ki tudjuk cserélni a megrongálódott alkatrészt. Ehhez nincs más teendőd, mint felkeresni szervizünket, akár egy lefoglalt időpont alkalmával, és már neki is látunk a javításnak. Te pedig ismét büszke lehet hibátlan készülékedre, és nem kell egy csúnya tokkal eltakargatni a sérülést.

iPhone 13 ház csere

49.990,- Ft

Elhajlott a készüléked háza? Leütődött a sarka? Nem csak esztétikailag zavar, de kiugrott a kijelző is a helyéről? Elég gyakran keresik fel ügyfeleink szervizünket ilyen problémával. A jó hír, hogy költséghatékonyan megoldható a probléma, nem kell új telefont venni csak emiatt. Foglalj időpontot szervizünkbe, hogy minél előbb elvégezhessük az átépítést egy új házba.

iPhone 13 kamera lencse csere

19.990,- Ft

Ha a(z) iPhone 13 kamera lencse karcolódik, előfordulhat, hogy a hátlapi kamera már nem képes megfelelően fókuszálni, emiatt pedig minden kép rossz minőségű, homályos lesz. Ebben az esetben a kamera lencse cseréje szükséges. Ez a folyamat rendkívül nagy precizitást igényel, ami tapasztalt szerviztechnikusainknak nem okoz gondot. Ne szenvedj tovább a rossz fotókkal, lépj inkább a tettek mezejére és mi segítünk megoldani a problémádat.

iPhone 13 hátlapi kamera csere

42.990,- Ft

Fotóznál, de homályos, szemcsés a kép? Nem biztos, hogy a(z) iPhone 13 hátlapi kamerája romlott el. Lehet, hogy csak a kamera lencséd lesz koszos, vagy karcos. Ha ez nem áll fenn, akkor érdemes elhoznod hozzánk, és kollégáim rövid időn belül kicserélik a hibás alkatrészt egy újra. Érdemes időpontot foglalnod, hogy minél előbb megkezdhessük a probléma elhárítását, és te újra úgy használd fotózásra a készüléket, mint új korában.

iPhone 13 előlapi kamera csere

Ár iránt érdeklődj!

Homályos vagy foltos képeket készít a selfie kamerád? Vagy csak egyszerűen teljesen fekete a képernyő? Esetleg azt is tapasztalod, hogy a kamera alkalmazás megnyitásakor lefagy a(z) iPhone 13? Kár ezeken bosszankodnod, hisz elég egyszerű megoldásunk van rá. Ki kell cserélni az előlapi kamerát egy újra. Egyszerű és könnyen kivitelezhető javítás, szerviztechnikusaink számára rutinfeladat. Te viszont ismét rövid időn belül újra lőheted magadról a jobbnál jobb fotókat Instára.

iPhone 13 közelségérzékelő szenzor csere

24.990,- Ft

Az iPhone 13 fényérzékelő vagy közelségérzékelő szalagkábel meghibásodásakor a képernyő a fülünkhöz emelve nem sötétül el, emiatt indokolatlanul nyomkodjuk a tárcsázó gombokat, ami rendkívül zavaró hívások közben. Erre a problémára is van megoldásunk, a javítás 1 óra alatt elkészül, és ismét nyugodtan tudsz telefonálni anélkül, hogy csipogó hangokat hallanál közben.

iPhone 13 vezeték nélküli töltőmodul csere

Ár iránt érdeklődj!

Mielőtt szervizbe hoznád a hibás készüléket, győzödj meg róla, hogy más töltő padon, vagy más vezeték nélküli autós töltővel sem működik-e a funkció. Ha egyáltalán nem reagál semmire a telefonod, akkor valószínűleg a vezeték nélküli töltőtekercs szorul cserére. Szervizeseink nagy tapasztalattal rendelkezve elvégzik az új alkatrész beszerelését.

iPhone 13 töltőmodul csere

39.990,- Ft

Este töltőre dugod a készüléket, de reggelre sem tölt fel, esetenként kikapcsolódik és nem is lehet bekapcsolni, akkor is nagy eséllyel a(z) iPhone 13 töltőcsatlakozóját kell cserélni. A jó hír, hogy az alkatrész cseréje rutinfeladat képzett szerviztechnikusaink számára. A töltésproblémák a szervizelést követően a múlté válnak. Épp ezért nem érdemes bosszankodni, ha van rá megoldásunk.

iPhone 13 beszédhangszóró csere

Ár iránt érdeklődj!

A beszédhangszóró tisztításával nem érdemes várni, mivel az alkatrészbe jutott porszemek a különböző hangfrekvenciákra rezonálva átlyukaszthatják a(z) iPhone 13 beszédhangszóró membránját, ami már cserét fog maga után vonni. Akár már aznap újra a kezedben foghatod javítás után a készüléked. Ismét élesen fogod hallani szüleid, vagy épp barátaid hangját. Feltéve persze, ha ezt szeretnéd. 🙂

iPhone 13 csengőhangszóró csere

24.990,- Ft

Nagyon idegesítő, amikor semmit nem hallunk a készülékünkön. Nem vesszük észre, ha hívnak, mert nem cseng ki az iPhone 13. Videó lejátszáskor nem hallasz semmit, vagy csak mono hangban sistereg valami nesz? Erre a megoldás a csengőhangszóró cseréje. Egy új alkatrész ismét elhozza számunkra a megnyugvást, hisz nem azon kell idegeskedned, hogy miért nem jó, hanem egyszerűen minden zajlik úgy, ahogyan kell.

iPhone 13 vibramotor csere

Ár iránt érdeklődj!

Ha a némítógomb ki- és bekapcsolása során a(z) iPhone 13 nem rezeg, az is jelezheti a vibramotor hibás működését. A javítás ideje várhatóan 1 óra lesz. Pontos időről a szervizben tudnak kollégáink tájékoztatást adni.