loader image
topic_iphone_4

Garancián túli szervíz árlista!

   
iPhone 4/4S akkumulátor csere
6.990,-Ft   5.990,-Ft
Az iPhone 4S akkumulátora némi fejlődést mutat a 4-éhez viszonyítva. A technológia megegyezik a két modellben, vagyis mindkét készülékben beépített lítium-ionos akkumulátort találunk, melyek feltöltése USB-kábellel, vagy hálózatról történik. További hasonlóság a 4 és a 4S között az audió lejátszás és a 3G-s internethasználat időtartama, mely az első esetben 10, a másodikban 6 óra.
iPhone 4/4S rezgő motor csere
6.990,-Ft
Az iPhone 4/4S, és minden más Apple iPhone okostelefon csengő és rezgő üzemmódra állítható a telefonhívások és az üzenetek jelzéséhez. A rezgőmotor hibája, ha a telefon a csörgés mellett nem rezeg. Előfordulhat azonban, hogy nem ment tönkre az alkatrész, csupán valamilyen szoftveres hiba áll a háttérben (vagy pusztán elfelejtettük bekapcsolni a funkciót).
iPhone 4/4S középkeret csere
19.990,-Ft
Annak ellenére, hogy a kijelző sérülékenysége miatt az iPhone 4/4s keret deformálódása viszonylag gyakori hibajel, sokan nem tudják, hogy bizonyos esetekben a sérült keret az iPhone kijelző cseréje nélkül is javítható. Ez persze csak abban az esetben igaz, ha a kijelző nem sérül meg, akkor ugyanis elkerülhetetlen annak cseréje.
iPhone 4/4S home gomb csere
6.990,-Ft   5.990,-Ft
Az iPhone 4S home gombja az előző modellekhez képest előrelépést jelentett, ugyanis ebben már nem jelentkeztek a 4-re jellemző hibatípusok. Ebben a modellben már gondoltak a nedvesség és szennyeződés okozta károsodásra, így az iPhone 4S home gombját szigeteléssel látták el, ezzel védve meg a körülötte lévő elektronikát.
iPhone 4/4S GSM antenna flex
6.990,-Ft
Az iPhone 4/4S GSM antennája teszi lehetővé, hogy a készülék számára állandó legyen a térerő, vagyis közel változatlan maradjon a jelerősség. Amennyiben a 3G hálózathoz való csatlakozáshoz minden paraméter adott, úgy az antenna felel azért, hogy a készülék statikusan fogja a hálózatot.
iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábel csere
7.990,-Ft
Az iPhone 4/4S fülhallgató szalagkábel cseréje tehát problémák egy kisebb halmazára adhat komplex megoldást. Ennek az alkatrésznek a meghibásodása akár a telefon „elnémulásáért” is felelőssé tehető. Ilyenkor a jack csatlakozó rendellenes működésében keressük a hiba forrását, ugyanis a készülék ekkor úgy érzékeli, hogy a fülhallgató állandóan csatlakoztatva van, s ezért a hangszórókra nem ad hangot.
iPhone 4/4S előlapi kamera csere
7.990,-Ft
Az iPhone 4-essel összehasonlítva a 4S előlapi kamerája (szemben a hátlapi kamera korszerűsítésével) nem mutat előrelépést, s az előző modellel megegyező 0,3 MPx mellett maximum 640 x 480 pixel felbontású képeket készíthetünk vele. Sajnálatos, hiszen a manapság olyannyira divatos szelfizés, és az egyre gyakrabban használt video telefonálás emelik az előlapi kamera jelentőségét.
iPhone 4/4S dock csatlakozó csere
7.990,-Ft
Az iPhone 4/4S egyik legvédtelenebb pontja a dock csatlakozó, hisz a telefon egyedüli nyitott részeként a szennyeződés és a nedvesség innen jut legkönnyebben a készülékbe. Ebből adódik a dock csatlakozó legsűrűbben előforduló hibája is, a nedvesség hatására bekövetkező oxidáció, aminek felhasználói oldalon érzékelhető következménye, hogy a telefon se a töltésre, se a szinkronizálásra nem reagál.
iPhone 4/4S csengő hangszóró csere
6.990,-Ft   5.990,-Ft
Az iPhone 4/4S-eknél a zenehangokat, illetve a hívás közbeni kihangosítást az alsó hangszóró szolgálja ki. Az alsó hangszóró a beszéd hangszórótól függetlenül működik, tehát annak meghibásodása esetén telefonbeszélgetést még zavartalanul folytathatunk.
iPhone 4/4S beszéd hangszóró csere
6.990,-Ft   5.990,-Ft
Az iPhone 4/4S beszéd hangszórója és az alsó (sima) hangszóró nem keverendő össze. Az előbbi felel azért, hogy halljuk a hívott felet. A beszéd hangszóró meghibásodásakor telefonálás közben nem halljuk partnerünket, viszont a telefonálás az alsó hangszóróval még lehetséges, amennyiben kihangosítjuk a készüléket.
iPhone 4/4S bekapcsológomb szalagkábel csere
6.990,-Ft
Az iPhone 4S bekapcsológomb szalagkábel rendellenes működésére utal, ha a lezáró gomb megnyomására nem reagál a készülék, ha ezt érezzük, a gomb letapad. Pontosabban nem pattan vissza, beesett, nem reagál. Ha ilyesmit észlelünk a készüléken, érdemes cseréhez folyamodni.
iPhone 4/4S hátlap csere
5.990,-Ft
Az iPhone 4S hátlapja egy műanyag panel, melynek külső részéhez gyárilag egy üveglapot illesztettek. Emiatt a hátlap könnyedén pókhálósra, rosszabb esetben szilánkosra törhet, aminek következtében kellemetlen sérüléseket okozhat a készülék gazdájának. Eredetileg a gyártó fekete és fehér hátlappal adja ki a 4-eket, azonban több cég is hátlapok színes spektrumát kínálja.
iPhone 4/4S kijelző csere
19.990,-Ft   15.990,-Ft
Az okostelefonok alkatrészeinek sorában a leggyengébb láncszem minden készülékben a kijelző, s ez az iPhone 4/4S esetében sincs másképp. Ezt a piac persze ki is használja, s óriási kínálatból válogathatunk. A szervizünkben beszerelt, utángyártott kijelzők tulajdonságai megegyeznek a gyári paraméterekkel: 3.5 hüvelykes képátló, Multi-touch, 960 x 640 képpontos felbontás, retina minőség. Természetesen garanciát is adunk az általunk beszerelt iPhone 4S kijelzőkre.
iPhone 4/4S hátlapi kamera csere
7.990,-Ft
Az iPhone 4S 8 megapixeles, 1080p-s felbontásban HD videofelvételekre alkalmas hátlapi kamerája iSight technológiát használ. A koppintással való fókuszállítás és az állóképeken való arcészlelés funkció mellett helyet kapott benne az automatikus élességállítás is. A sötétben való fényképezés/videózás támogatására pedig egy LED-es vakuval is felszerelték.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!