loader image
topic_iphone_5

Garancián túli szervíz árlista!

   
iPhone 5 kijelző csere
19.990,-Ft   14.490,-Ft
Mikor 2012-ben az Apple bemutatta az 5. generációs okostelefonját, meglepő szerénységgel prezentálta az iPhone 5 LCD-jét, holott az akkori összehasonlító tesztek alapján nyilvánvaló volt, hogy az iPhone 5 kijelzője a piac akkori felhozatalának éllovasa. Azóta persze fejlődött az okostelefonok kijelzője, de mai szemmel nézve az iPhone 5 LCD-je még mindig megállja a helyét a piacon. Jellemzően iPhone 5 kijelzőt ütődés, benyomodás miatt cserélünk.
iPhone 5 hátlap csere
24.990,-Ft   19.990,-Ft
Az iPhone 5 hátlapját leginkább mechanikai típusú sérülések (pl. leejtés) érik. A deformálódott, berepedt, vagy bármiképpen sérült (esetleg szilánkos) hátlap azon túl, hogy a szépérzékünket bántja, még a kezünket is felsértheti. Mivel az utángyártott hátlapok esetében a készítésüknél még beláthatatlan, hogy mely készülék részét fogják képezni, az IMEI számot nyilvánvalóan nem gravírozzák rájuk. Ha csak az alsó vagy felső üveg rész sérül, azok az egésztől függetlenül cserélhetők.
iPhone 5 hátlapi kamera csere
9.990,-Ft
Az iPhone 5 hátlapi kamerájának lehetséges hibái a homályos kép, a fotókon megjelenő apró fekete foltok, vagy beégések, illetve a kamera fokuszálásának rendellenességei. A kamerán vagy a kamera környezetében lévő szennyeződés is okozhat apró foltokat az elkészült képeken. Ha egy alapos takarítás után sem szűnik meg a probléma, akkor az optikában kell a hibát feltételeznünk, s ez már az iPhone 5 hátlapi kamera cserét teszi szükségessé.
iPhone 5 előlapi kamera csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Az Apple 5. generációs okostelenfonja az előlapi kamerával is pozitív előrelépést hozott. A VGA korszak után az iPhone 5 már 1.2 megapixeles, 720p HD videók készítésére képes előlapi kamerával állt elő. Továbbá 3G-n és 4G-n keresztül is alkalmassá vált 720p-s beszélgetésekre, ami persze felpezsdítette a FaceTime őrültek kedvét. A fejlesztéssel az iPhone 5 remekül kiszolgálja a korigényt, hiszen a minőségi kamerával felszerelt készülékkel pompás eszközt adtak a selfie-mesterek kezébe.
iPhone 5 akkumulátor csere
8.990,-Ft   7.490,-Ft
Az iPhone 5 akkumulátor cseréje abban az esetben válik indokolttá, amikor azt vesszük észre, hogy a készülék üzemideje a megszokotthoz képest jelentősen visszaesett. Az okostelefonoknál ismerős jelenségnek számít a gyors merülés, és bár az iPhone 5 akkumulátora a tapasztalatok szerint, sztenderd igénybevétel mellett körülbelül 1,5 évet bír teljes kapacitással, mégsem ritkaság, hogy a készülék akkuhibával kerül a szervizbe. Mindezt persze nagyban befolyásolja, hogy milyen sűrűn használjuk a telefont.
iPhone 5 Wi-Fi antenna csere
9.990,-Ft
Mivel zajos 21. századunk egyet jelent az internetkorszakkal, nem túlzás azt állítani, hogy az okostelefonok legjelentősebb funkciója a Wi-Fi elérés. Amennyiben van a közelünkben élvezhető sebességet adó Wi-Fi, akkor sem kell lemondanunk a hipersebességgel áramló információözönről, ha a túlzott igénybevétel során meghaladtuk a szolgáltató által megszabott adatforgalmunkat. Bár az iPhone 5 első szériás készülékei még küszködtek a Wi-Fi antenna meghibásodásaival, az újabbak már ritkán mutatnak ilyen hibákat.
iPhone 5 dock csatlakozó csere
9.990,-Ft   8.990,-Ft
A 2012-ben megjelenő iPhone 5 egyik karakterisztikus alkatrésze a Lightning névre keresztelt csatlakozója. A fejlesztésre azért volt szükség, mert az előző generációs iPhone-ok 30pin-es csatlakozója túlságosan nagy lett volna a chipgyártás állandó fejlődésével egyre vékonyabbá váló készülékeknek. Az Apple új formatervezésű iPhone 5 modelljében tehát kiemelt szerepe volt (mint az iPad 4 és az iPad 4 miniben is) a Lightning reverzibilis (bármelyik oldalával bedugható) csatlakozónak.
iPhone 5 csengő hangszóró csere
9.990,-Ft   6.490,-Ft
Az iPhone 5 csengő hangszórója a beszédhangszórótól külön álló modul, ami a külső hangokért felelős. Cserére akkor kerülhet sor, ha iPhone 5 készülékünk nem ad ki hangot, amikor bejövő hívásunk van, illetve mikor a zenék lejátszását csak vizuálisan érzékeljük, de közben néma marad a telefon. A meghibásodásban szerepe lehet a dock csatlakozónak is, hiszen az iPhone 5 csengő hangszóró ezen át csatlakozik az alaplaphoz, így ezt is érdemes lehet ellenőrizni.
iPhone 5 beszéd hangszóró csere
9.990,-Ft
Az iPhone 5 beszéd hangszórója (ami nem keverendő össze a csengőhangszóróval) a készülék kijelzőjén található, egy kis rács védi, az alaplaphoz pedig az előlapi kamera flex kábelén keresztül csatlakozik. Amennyiben az iPhone 5 beszéd hangszórója meghibásodik, akkor nem vagy recsegve halljuk beszélgetőpartnerünket.
iPhone 5 felső szalagkábel csere
8.990,-Ft
Az iPhone 5-ös készülékeknek egyik gyakran előforduló hibája, hogy a bekapcsoló gomb nem, vagy nem megfelelően működik. Hibajelenség tapasztalataink alapján: a bekapcsoló gomb megnyomására nem vagy csak nagyon ritkán oldja fel, vagy zárja le a képernyőt. Ezt a hibát a gyártó Apple is elismerte, egy meghatározott gyártási időintervallumba eső iPhone 5 telefonok gyári visszahívásba és csereprogramba kerültek.
iPhone 5 home gomb csere
7.990,-Ft
Az iPhone 5 készülékek home gombja aránylag ritkán megy tönkre, vagyis az előző típusokhoz képest ebben is tettek előrelépést. A home gomb az iPhone 5 kijelző panelján kapott helyet, elektronikáját pedig egy kicsi gumi membrán óvja. Ez megvédi az alkatrészt mind a szennyeződéstől, mind pedig a nedvességtől, ami persze növeli az élettartamát.
iPhone 5 vibramotor csere
9.990,-Ft   8.990,-Ft
Az alkatrész hibajelei viszonylag egyszerűen felismerhetőek és egyéb meghibásodásoktól elkülöníthetőek. Amennyiben készülékünk némított üzemmódban nem ad rezgőjelzést beérkező hívások vagy egyéb értesítések esetén, nagy valószínűséggel az iPhone 5 rezgőmotor – másnéven vibramotor – cseréje válik szükségessé. Mielőtt szervizbe vinnénk a hibásnak vélt készüléket, érdemes ellenőrizni azok szoftveres beállításait.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!

Az oldal tartalmát a SmartClinic biztosította.