loader image
5c
 

Garancián túli szervíz árlista!

   
iPhone 5C akkumulátor csere
8.990,-Ft   8.490,-Ft
Az iPhone 5C akkumulátora egy Li-Po 1510 mAh teljesítményű erőforrás. Szerelés nélkül nem lehet eltávolítani. Hivatalos becslések alapján 3G-n belül 10 órás beszélgetési időt és 250 óra készenléti időt képes kibírni. Fontos megemlíteni, hogy 3G használata mellett 8 órát, LTE-vel pedig 10 órát tudunk netezni. Értelemszerűen – a készülék használatbavételét követően – ezen adatok megdőlhetnek.
iPhone 5C kijelző csere
17.490,-Ft   12.990,-Ft
Az iPhone 5C kijelzője (hasonlóan az 5S-hez) 4 hüvelykes, 640 x 1136 pixel (326 ppi) felbontású, és 16 millió szín nyüzsög benne. A videók 16:9-es képarányban jelennek meg rajta. Hasonlóan a testvérmodelléihez, az iPhone 5C kijelzője is érzékeny a mechanikus behatásokra (ütődés, benyomás), melyek a legtöbbször vezetnek a kijelző cseréjéhez.
iPhone 5C előlapi kamera csere
9.990,-Ft   8.990,-Ft
Az iPhone 5C úgynevezett FaceTime-kamerája, nevéből következtethetően a szelfizés egyre növekvő igényeire lett kifejlesztve, ami egyszerűen azt jelenti, hogy az előző modellekhez képest az előlapi kamera 1280 x 960 képpontos, 1,2 megapixel felbontású képekkel, és 720p felbontású HD-videófelvételekkel szolgálja ki a tulajdonosát. Az iPhone 5C előlapi kameráját vakuval nem látták el, mivel hátsó megvilágítással rendelkezik.
iPhone 5C hátlapi kamera csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Az iPhone 5C egy 8 MP felbontású, autofókuszos hátlapi kamerával lett felszerelve. Az iSight kamera persze LED-es vakut is kapott, ami hozzávetőleg 2 méterig hatékony. Nagy dinamikatartományú képek (HDR) készítésére is alkalmazható, ami külön áldásos a mobiltelefont hobbifényképezésre használók számára. 1080p-s videókat és panorámaképeket is előállíthatunk vele, s a kép alakja négyzetesre változtatható. A kamera beépített filterekkel – úgy mint mono, tonális stb. – és be/ki/automata üzemmódú vakuval dolgozik. Az iPhone 5C hátlapi kameráját zafírkristály óvja az illetéktelen hajszálsérülésektől és a képminőséget is befolyásoló szennyeződéstől.
iPhone 5C hátlap csere
28.990,-Ft
Az iPhone 5C hátlapja többféle színben van jelen a piacon, melyek között van néhány egészen extrém is. A testvérmodell, az iPhone 5S hátlapjától színében és anyagában különbözik (az 5S-nél a héj alumíniumból van), azonban ha szervizre kerül a sor, a lépések nagyjából azonosak.
iPhone 5C dock csatlakozó csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Az iPhone 5C Lightning csatlakozója azonos technológián alapszik, mint testvérmodellje, az 5S, ebből következően e készüléknél is élvezhetünk bizonyos kényelmi extrákat, például, hogy bármelyik irányból bedughatjuk a kábelt az iPhone 5C dock csatlakozójába.
iPhone 5C beszédhangszóró csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Az alkatrész szolgáltatja a telefonbeszélgetések során irányunkba továbbított hangot. Így abban az esetben, ha telefonálás alkalmával vonalrecsegést tapasztalunk, illetve halkan vagy egyáltalán nem halljuk beszédpartnerünket, nagy valószínűséggel az iPhone 5c beszédhangszóró cseréjének elvégzése válik szükségessé. Bizonyos esetekben az ilyen jellegű problémát az alkatrész alapos takarításával is orvosolni tudjuk.
iPhone 5C Wi-Fi antenna csere
9.990,-Ft
Az iPhone 5C Wi-Fi antenna cseréje szükséges abban az esetben, ha a Wi-Fi funkciót nem tudjuk bekapcsolni készülékünkön. Az iPhone 5C Wi-Fi antennája a telefon felső szalagkábelén található. Nagyobb kaliberű hiba esetén előfordulhat, hogy egyéb alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon, ezt a tulajdonossal való egyeztetést követően végezzük el.
iPhone 5C felső szalagkábel csere
9.990,-Ft
Az iPhone 5C felső szalagkábelén helyezkednek el a vaku, mikrofon, hangerő szabályozó és ki-bekapcsoló gombok. A szalagkábel általában beázás vagy erős ütés hatására sérülhet meg. Amennyiben a fentiekben említett perifériák valamelyikének működésében hibát tapasztalunk, valószínűleg az iPhone 5C felső szalagkábelén kell keresnünk a hiba okát.
iPhone 5C csengő hangszóró csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Az iPhone 5c csengő hangszórója a készülék mindennemű külső hangjának szolgáltatásáért felelős. Az alkatrészt gyakorta keverik össze a beszéd hangszóróval, mely a telefonálás közbeni hangot adja. A csengő hangszóró a zenelejátszásért, az értesítő hangokért, valamint a kihangosításokért felelős.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!