5s

Garancián túli szervíz árlista!

 

 

iPhone 5S kijelző csere
17.490,-Ft   12.990,-Ft
Az iPhone 5S volt az első az iPhone családból, amely megkapta az Apple által kifejlesztett 1136 x 640 pixel felbontásban, valamint 4 hüvelykes méretben rendelkezésre álló retinakijelzőt. Szintén az iPhone 5S esetében jelent meg először a zsírtaszító, ujjlenyomatoktól védő képernyőbevonat, amellyel könnyen tisztán tarthatjuk a kijelzőt.
iPhone 5S akkumulátor csere
8.990,-Ft   8.490,-Ft
Az iPhone 5S beépített lítiumionos akkumulátorral rendelkezik, amelyet hálózati adapteren vagy USB csatlakozással egyaránt feltölthetünk. A hivatalos Apple adatok alapján az iPhone 5S-sel 3G hálózaton a beszélgetési idő akár 10 óra is lehet, míg a készenléti idő elérheti a 250 órát. Bár ezek az értékek a használat függvényében változhatnak, azt minden iPhone 5S tulajdonos tudja, hogy az Apple által meghatározott idők nem egyeznek a készülék akkumulátorának tényleges teljesítményével.
iPhone 5S hátlap csere
18.990,-Ft
A korábbi generációkhoz képest az iPhone 5S hátlapja már fehér, fekete és arany színben is elérhető. Ahogyan az ötös széria esetében, itt is előfordulhat, hogy a keret megkopik, ezt viszont a hátlap cseréjével orvosolni lehet.
iPhone 5S előlapi kamera csere
11.990,-Ft   8.990,-Ft
Az iPhone 5S előlapi kamerája alkalmas 1,2 mp felbontású 1280 x 960 px méretű képek készítésére, valamint 24 képkocka/másodperc sebességű és 1280 x 720 pixeles videók rögzítésére. Az előlapi kamerával HDR felvételekre igen, de slow motion videók, valamint panoráma fotók készítésére nincs lehetőség.
iPhone 5S dock csatlakozó csere
9.990,-Ft   8.990,-Ft
Csak úgy, mint az előző generációs 5-ös iPhone esetében, az iPhone 5S-nél is Lightning technológiájú a dock csatlakozó. Az évek alatt minden Lightning technológiával kapcsolatos ellenérzés elmúlt, így az idő igazolta az Apple-t. Ez minden bizonnyal így is lesz egészen addig, amíg az Apple elő nem rukkol a Lightning-nál is újabb csatlakozóval.
iPhone 5S csengő hangszóró csere
11.990,-Ft   8.490,-Ft
A készülék külső hangforrását az iPhone 5S csengő hangszóró biztosítja. Gyakran összetévesztik a csengő hangszórót a beszéd hangszóróval, pedig két különböző modulról van szó. A csengő hangszóró feladata, hogy az iPhone 5S megcsörrenjen, amikor hívás érkezik, illetve hangot adjon ki zenelejátszáskor. A hangszóró a dock-csatlakozótól kapja a jelet, ezért ha a dock-csatlakozó működésében hiba lép fel, előfordulhat, hogy a csengő hangszóró sem tud rendeltetésének megfelelően működni.
iPhone 5S beszéd hangszóró csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Telefonbeszélgetés közben a hangot az iPhone 5S beszédhangszórója biztosítja. Fontos, hogy a beszédhangszóró és a csengőhangszóró nem ugyanaz, mivel annak ellenére, hogy egy normál telefonhívás közben a beszélgetőpartnerünk esetleg nem hall minket, a készülék kihangosító funkciója még működőképes lehet, tehát kihangosítva folytatható a beszélgetés.
iPhone 5S vibramotor csere
9.990,-Ft   7.990,-Ft
Ritka, hogy az iPhone 5S rezgőmotorja meghibásodna. Jellemzően a beállítások ellenőrzésével vagy egy szoftverezéssel ismét rezgővé tudjuk tenni a telefont. Ugyanakkor találkoztunk már olyan iPhone 5S készülékkel, amelyben kiégett a rezgőmotor és a problémát csakis cserével lehetett megoldani.
iPhone 5S home gomb csere
9.990,-Ft   8.490,-Ft
Az előző szériához képest az iPhone 5s home gombja már ujjlenyomat olvasót is tartalmaz, így a Touch ID-vel a lezárt iPhone-t könnyedén feloldhatjuk, mivel itt a készülék az ujjlenyomatot használja jelkódként. A Touch ID egyébként az Apple büszkesége, amelyet az ujjlenyomat azonosításhoz használt legbiztonságosabb rendszernek tart.
iPhone 5S hátlapi kamera csere
9.990,-Ft   8.990,-Ft
Az Apple által fejlesztett, iSight technológián alapszik az iPhone 5S hátlapi kamerája. Ahogyan a technikai adatok mutatják, a korábbi iPhone generációhoz viszonyítva a számok nem sokat javultak, viszont a videó- és képminőség kiemelkedően nőtt. Az iPhone 5S kamerájának öttagú objektíve révén 8 mp-es és 1080 pixel felbontású HD-videofelvételeket készíthetünk. A gyártó a kamerát egy karcmentesnek ígért zafírkristály objektívvédő segítségével védi.
iPhone 5S bekapcsoló flex csere
9.990,-Ft
Számos iPhone 5S tulajdonos tapasztalja, hogy amikor megrázza a telefonját, akkor az iPhone 5S bekapcsoló gomb furcsa hangot hallat. Általában nem a bekapcsoló gomb produkálja ezt a zajt, hanem a nem megfelelően rögzített akkumulátor. Sokaknak egészen addig fel sem tűnik ez a hang, amíg nem olvasnak róla egy fórumon.
iPhone 5S Wi-Fi antenna csere
20.990,-Ft   9.990,-Ft
Amennyiben iPhone 5S készülékünk nem érzékeli a bejövő hálózati jeleket, illetve a Wi-Fi funkció be sem kapcsolható telefonunkon, valószínűleg az iPhone 5S Wi-Fi antenna cseréje indokolt. Az alkatrész leggyakrabban beázást követően hibásodik meg. Mivel az antenna cseréje összetett szervizfolyamatokat kíván meg, otthoni javítását semmiképp nem ajánljuk!

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!