6

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 6 Plus kijelző csere
19.990,-Ft
Leejtés, törés esetén rongálódhat az iPhone 6 Plus kijelzője. Általában az érintőüveg reped be, és habár az LCD nem sérül, mivel ezek egyben vannak, csak a kijelző teljes cseréjével javíthatunk a helyzeten. A nagyméretű iPhone 6 Plus Retina HD-kijelző jellemzői: 5,5 hüvelykes képátló, széles formátumú Multi-Touch IPS technológia, LED-es háttérvilágítással, 1920 x1080 képpontos felbontás, 401 ppi képpontsűrűség.
iPhone 6 Plus előlapi kamera csere
10.990,-Ft
Az alkatrész meghibásodására utalhat, ha a készülék által készített fotók minősége nem megfelelő, azon különböző foltok, illetve színelváltozások jelennek meg. Amennyiben a képoptimalizálási problémákra a szoftveres beállítások módosítása nem nyújt megoldást, megtörténhet, hogy az iPhone 6 Plus előlapi kamera szalagkábel cseréje válik szükségessé.
iPhone 6 Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere
10.990,-Ft
Az iPhone 6 Plus hangerőszabályzó szalagkábel cseréjének leggyakoribb okai: a 6P nem reagál hangosításra, halkításra és/vagy a némító gomb nem funkcionál, emiatt a telefon gombbal nem némítható. A hengerszabályzó mechanika alapjaiban igen tartós, ugyanakkor leejtés, ütődés következtében a gombok deformálódhatnak.
iPhone 6 Plus dock csatlakozó csere
10.490,-Ft
Az iPhone 6 Plus dock csatlakozó cseréjének leggyakoribb okai: rossz minőségű kábelek használata; szennyeződések beszivárgása; nedvesség beszivárgása miatti zárlat. Az iPhone 6 Plus Lightning dock csatlakozója ezeken kívül általában leejtés következtében deformálódik, ezért cseréjét mihamarabb el kell végeznünk a készülék zavartalan működéséért.
iPhone 6 Plus hátlap csere
29.990,-Ft
Az iPhone 6 Plus hátlapjának egyik újítása, hogy a hátlapi kamera lencséje nincs egy síkban a hátlappal, így ha lefektetjük a készüléket, az egy kicsit billegni fog, mivel a kamerán támaszkodik. Ezzel a megoldással a hátlap kevésbé lesz karcos, ugyanakkor leejtés következtében az iPhone 6 Plus hátlapja is elhajolhat, deformálódhat.
iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere
11.990,-Ft
Ha azt tapasztaljuk, hogy a készülék hátlapi kamerájával készített fotók minősége nem megfelelő, illetve a megszokottnál rosszabb, (pl.: fekete foltok jelennek meg a fotón, a kép homályos, stb.) valószínűleg az iPhone 6 Plus hátlapi kamera cseréjére van szükség. Mivel az előlapi és hátlapi kamera meghibásodása befolyásolhatják egymás működését, az egyik alkatrész hibajeleit a másik szintén átveheti.
iPhone 6 Plus home gomb csere
8.990,-Ft
Az iPhone 6 Plus home gombja szerelhetőség tekintetében előrelépés az elődhöz képest: a Touch ID szalagkábele a kijelző fém hátlapjában fut, így felnyitáskor nem szakad el. A 6 Plus home gombja tartós, legnagyobb ellensége a túlzottan erős nyomás és az ütődés. A Touch ID funkció hibája megoldható szoftveresen és hardveresen is.
iPhone 6 Plus beszédhangszóró csere
9.990,-Ft
Az alkatrész meghibásodása során azt tapasztalhatjuk, hogy telefonbeszélgetés közben nem vagy rosszul halljuk beszédpartnerünket, kihangosítás esetén azonban ez a hibajel megszűnik. Ilyen esetekben általában az iPhone 6 Plus beszédhangszóró cseréje válik szükségessé.
iPhone 6 Plus akkumulátor csere
10.490,-Ft
Ha a készülék csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, a Lightning kábel eltávolítását követően pedig rendkívül gyorsan vagy azonnal kikapcsol, nagy valószínűséggel az iPhone 6 Plus akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, az alkatrész meghibásodása miatt. Általában megfigyelhető hibajelenség továbbá, hogy az akkumulátor nem képes 15-30%-nál magasabb töltöttségi szint felvételére.
iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábel csere
9.990,-Ft
Az iPhone 6 Plus bekapcsoló szalagkábelét akkor kell cserélni, ha: a bekapcsoló/lezáró gomb funkcióját veszti; a 6P-t csak a home gomb képernyőre helyezésével tudjuk lezárni; a vaku bekapcsolt állapotban sem villan; videó lejátszásakor az felvett anyag néma; kihangosításkor a túlvégen nem hallanak.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!