6

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 6 kijelző csere
16.990,-Ft
Az iPhone 6 kijelzőjének meghibásodása legtöbbször mechanikus behatásokra (pl. ütődés) vezethető vissza. Az iPhone 6-os készülékek külső házának csúszósságából és túlméretezettségéből következik az a gyakori jelenség, hogy a telefon „kiugrik” a kézből és a földön landol. Ez pedig nagy ellensége a kijelzőnek. Az iPhone 6 Retina HD-kijelzője 4,7 hüvelykes képátlóval, széles formátumú Multi-Touch IPS technológiával és LED-es háttérvilágítással rendelkezik, 1334 x 750 képpontos felbontás, 326 ppi képpontsűrűség jellemzi.
iPhone 6 hátlap csere
20.990,-Ft
Az előző modellekhez képest az iPhone 6 hátlapjának nem csak a formája, de az anyaga is jelentősen megváltozott. Az általános vélemény az, hogy a méretbeli növekedéssel párhuzamosan nem növekedett az elkészítéséhez felhasznált anyag szilárdsága, aminek köszönhetően az iPhone 6 hátlapja sajnos könnyebben deformálódik, mint kellene.
iPhone 6 akkumulátor csere
9.490,-Ft
Mivel az iPhone 6 egy termetesebb készülék, a megnövekedet energiaigényhez hatékonyabb erőforrást is elvárhattunk az Apple-től. Az ígéret 14 órás beszélgetési időről, 3G hálózaton 250 óra készenléti időről, 3G/LTE hálózaton 10 óra, a Wi-Fi-nél pedig 11 órás netezésről szólt. Mindezt egy beépített lítium-ionos akkumulátor szolgálja ki. Ezek az értékek a gyakorlatban sajnos nem valósulnak meg.
iPhone 6 Wi-Fi antenna csere
9.990,-Ft
Amennyiben az iPhone 6 készülékünk a megszokottnál kevesebb hálózati jelet képes fogadni vagy egyáltalán nem is fogadja azokat – és ezért feltehetően nem a hálózati megosztó eszközök felelősek -, minden bizonnyal telefonunk Wi-Fi antennája hibásodott meg. Ha beállítás módosítás vagy szoftverezés esetén is fennáll a probléma, az iPhone 6 Wi-Fi antennát cserélni kell.
iPhone 6 home gomb összekötő szalagkábel csere
10.990,-Ft
Az iPhone 6 – elődmodelljéhez hasonlóan – home gombja el van látva egy Touch ID ujjlenyomat olvasó funkcióval is. Ezért korábbi típusok hibái mellett (beesett, nyomásra nem reagáló gomb) felléphet az ujjlenyomat olvasó hibás működése is. Ha a gomb cseréjét követően továbbra sem működik, a teljes iPhone 6 home gomb elektronikát (összekötőkábelt) cserélnünk kell.
iPhone 6 home gomb csere
8.990,-Ft
Az iPhone 6 home gombja, ha a használati körében nem is, de a szerelhetőség oldalán sokat fejlődött az 5-ös szériához képest. Az alkatrész szalagkábelét ebben a modellben az LCD alatt helyezték el, ami megóvja attól, hogy a készülék felnyitásakor elszakítsuk. Az iPhone 6 home gomb TouchID-jának olyan extra funkciói, mint amilyen az ujjlenyomat felismerés, sajnos elvesznek a cserével, ugyanis az utángyártott alkatrészek ezeket már nem tudják..
iPhone 6 hátlapi kamera csere
8.490,-Ft
Amennyiben készülékünk homályos, zajos fotókat készít, illetve a képeken fekete foltok láthatók, érdemes szervizbe vinni a telefont, ugyanis valószínűleg az iPhone 6 hátlapi kamera cseréje vált esedékessé. Az alkatrész további hibajele lehet, hogy fényképezéskor nem nyílik ki a blende, ennek hatására az elkészített fotó sötét lesz.
iPhone 6 hangerő szabályzó flex csere
9.990,-Ft
Az iPhone 6 hangerőszabályzó szalagkábelének meghibásodásából adódó tipikus hibajelenség, hogy a hangerőszabályozó gombjával nem tudjuk irányítani a hangerőt (hangosítás/halkítás), ahogy az is ennek rendellenes működésére utal, ha nem tudjuk a készüléket néma üzemmódba állítani. Az előző modellekhez képest funkciójában nem változott semmi, ez felel a hangerőszabályzó gombok helyes működéséért és a némításért is.
iPhone 6 előlapi kamera csere
8.990,-Ft
Ha iPhone 6 készülékünk életlen, homályos, esetenként rosszul exponált képeket készít, esetleg a képernyő nem zár le telefonálás közben, minden bizonnyal az iPhone 6 előlapi kamerája hibásodott meg. Ha egy beállítás módosítás vagy szoftverezés nem segít megoldani a problémát, az alkatrész cseréje indokolt.
iPhone 6 dock csatlakozó csere
9.990,-Ft
Az iPhone 6 dock csatlakozójának is a nedvesség az elsőszámú ellensége, ugyanis az oxidáció olyan rozsdaréteget képez, ami aljzat és kábel között megakadályozza a kontakt létrejöttét. Az ütközéses sérülések szintén jelentős károkat okozhatnak az alkatrészben, a csatlakozó elváltozásával ugyanis előfordulhat, hogy nem, vagy csak körülményesen lehet tölteni. Gyakori, de kevésbé súlyos következménnyel járó hiba az elkoszosodás (pl. zsebszösz), ami tisztítással megszüntethető.
iPhone 6 beszédhangszóró csere
9.490,-Ft
Az iPhone 6 beszédhangszórója kizárólag a telefonbeszélgetések során hallható hangokat szolgáltatja. Amennyiben nem a megszokott minőségben vagy egyáltalán nem halljuk beszédpartnerünket és ennek oka nem a térerő hiánya vagy a partner készüléke, a probléma a beszédhangszóró meghibásodására utal.
iPhone 6 bekapcsoló szalagkábel csere
9.990,-Ft
Az iPhone 6 bekapcsoló szalagkábel cseréje a következő hibatípusoknál válhat szükségessé: a készülék vakuja nem villan el fényképezésnél, a bekapcsoló gomb nem működik megfelelően, illetve a videofelvétel/kihangosítás során a felső mikrofon nem vesz fel hangot. Az előző modellel ellentétben az iPhone 6 hangerő gombjai már nem a bekapcsoló szalagkábelen kaptak helyet.
iPhone 6 csengőhangszóró csere
9.990,-Ft
Az iPhone 6 médiatartlmai, csengő- és értesítőhangjainak lejátszásáért a készülék csengőhangszórója felel. Ha nem a megszokott minőségű lejátszást tapasztaljuk – a hang recseg, szakadozik – valószínűleg az iPhone 6 csengőhangszórója hibásodott meg. Az alkatrész általában beázás vagy szöszösödés következtében rongálódik.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!