loader image

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 6s Plus kijelző csere.  29.990,-Ft
A készülék megjelenítőjének sérüléséért általában a különböző jellegű mechanikai behatások felelősek. Egy esetleges leejtés vagy ütődés során az alkatrész megkarcolódhat, megrepedhet vagy rosszabb esetben betörhet. Ilyen esetekben érdemes az iPhone 6s Plus kijelző cseréjét minél előbb elvégezni, hiszen a hibás megjelenítő további károkat is okozhat.
iPhone 6s Plus akkumulátor csere     10.490,-Ft
Ha az iPhone 6s Plus akkumulátora a szokottnál gyorsabban merül le, illetve kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, valószínűleg az alkatrész cseréje szükséges. A javítás körülbelül 10 percet vesz igénybe, mely folyamat szervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.
iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere 11.990,-Ft
Telefonbeszélgetés közben előfordul, hogy rosszul vagy egyáltalán nem hallod a vonal másik végén lévő beszédpartnered? Ilyen esetekben nagy valószínűséggel az iPhone 6s Plus beszéd hangszóró cseréjét kell elvégeznünk okostelefonodon.
iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere11.990,-Ft
A készülék által közvetített, lejátszott összes külső hangjáért az úgynevezett csengőhangszóró felel. Ezt az alkatrészt gyakran keverik össze a beszéd hangszóróval, mely a telefonbeszélgetések során közvetített hangok megfelelő minőségű továbbítását végzi. Amennyiben készüléked beérkező hívások és üzenetek esetén nem ad értesítő hangot – és ugyanez történik pl. ébresztésnél is – az iPhone 6s Plus csengőhangszóróját kell kicserélnünk.
iPhone 6s Plus dock csatlakozó csere14.490,-Ft
Az iPhone 6s Plus dock csatlakozójához több ok is vezethet, vegyük sorra a leggyakoribb eseteket! A 6s Plus dock csatlakozójára való legnagyobb veszélyforrás az alkatrész szöszösödése, illetve beázása. Utóbbi során különösen problémás lehet, hogy a beázás hatására fellépő oxidáció a készülék egyéb alkatrészeit is célba veszi.
iPhone 6s Plus előlapi kamera csere12.990,-Ft
Az előlapi kamerát általában selfiek vagy csoportképek készítése során alkalmazzuk. A meghibásodása során tapasztalható hibajelek nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera üzemzavara esetén. Ha tehát azt tapasztalod, hogy a vaku nem működik, illetve az elkészített fotókon különféle színfoltok jelennek meg, valószínűleg az iPhone 6s Plus előlapi kamera csere jelent megoldást a problémádra.
iPhone 6s Plus hangerőszabályzó szalagkábel csere11.990,-Ft
Ha azt tapasztalod, hogy készülékeden nem vagy csak nehezen reagálnak a hangerőszabályzó gombok, illetve a némítás gomb sem működik funkciója szerint, nagy valószínűséggel az iPhone 6s Plus hangerő szalagkábele hibásodott meg. Ennek javítási ideje megközelítőleg 40-50 perc, szervizünkben megvárható.
iPhone 6s Plus hátlap csere 39.990,-Ft
Az alkatrész cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék valamilyen mechanikai behatás következtében megsérül. Ez általában leejtés vagy ütődés során következik be. Rosszabb esetekben előfordul, hogy a hátlap deformálódása miatt a készülék egyéb alkatrészei is meghibásodnak. Ilyenkor érdemes elvégezni az iPhone 6s Plus hátlap cserét.
iPhone 6s Plus hátlapi kamera csere 12.990,-Ft
Mostanában egyre többször fordul elő, hogy a telefonoddal készített fotóid szokatlanul homályosak, esetleg különböző színfoltok jelennek meg az elkészült képeken? Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: az első, hogy a 6s Plus hátlapi kamerája szennyeződés miatt készít rossz képeket, a második pedig, hogy az alkatrész meghibásodása felel a tapasztalt hibákért.
iPhone 6s Plus bekapcsoló szalagkábel csere12.990,-Ft
Az alkatrész nem csupán a be- és kikapcsoló gomb megfelelő működéséért felelős, hanem a vaku és a felső mikrofon szűrőjének rendeltetésszerű üzemeltetéséért is. Ezért, ha ezen alkatrészek hibáját tapasztalod, megeshet, hogy a bekapcsoló szalagkábel cseréje válik szükségessé. Akkor is a szalagkábel ment tönkre, ha a bekapcsoló gomb nyomáskor nem ad kattanó hangot, illetve esetenként beragad.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!