348781103-apple-iphone-6s-16gb

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 6s kijelző csere
34.990,-Ft   22.990,-Ft
Az alkatrész meghibásodásához vezethetnek a készüléket érő különböző mechanikai behatások. A telefon megjelenítője leejtés vagy ütődés során sérülhet, ilyenkor karcossá válhat, megrepedhet, rosszabb esetben betörhet az érintőüveg – ritkább esetben az LCD is. Az iPhone 6s kijelző cseréje megközelítőleg fél órát vesz igénybe, a folyamat látványszervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.
iPhone 6s hátlap csere
29.990,-Ft
Az iPhone 6s hátlapja azt az apróságot leszámítva, hogy a készülék rózsa arany színben is kapható, gyakorlatilag alig különbözik az elődmodellétől. Az egyetlen említésre méltó változás a 6s megerősített fémváza, melynek köszönhetően a hátlap is nehezebben hajlik és sérül. A készülék hátlapja rendkívül elegáns, védelméről érdemes valamilyen formában gondoskodnunk.
iPhone 6s hátlapi kamera
24.990,-Ft   14.990,-Ft
Mostanában egyre többször fordul elő, hogy a telefonoddal készített fotóid szokatlanul homályosak, esetleg különböző színfoltok jelennek meg az elkészült képeken? Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: az első, hogy a 6s Plus hátlapi kamerája szennyeződés miatt készít rossz képeket, a második pedig, hogy az alkatrész meghibásodása felel a tapasztalt hibákért.
iPhone 6s hangerő szabályzó szalagkábel csere
15.990,-Ft
Ha azt tapasztalod, hogy készülékeden nem vagy csak nehezen reagálnak a hangerőszabályzó gombok, illetve a némítás gomb sem működik funkciója szerint, nagy valószínűséggel az iPhone 6s Plus hangerő szalagkábele hibásodott meg.
iPhone 6s előlapi kamera csere
15.990,-Ft      10.990,-Ft
Az előlapi kamerát általában selfiek vagy csoportképek készítése során alkalmazzuk. A meghibásodása során tapasztalható hibajelek nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera üzemzavara esetén. Ha tehát azt tapasztalod, hogy a vaku nem működik, illetve az elkészített fotókon különféle színfoltok jelennek meg, valószínűleg az iPhone 6s Plus előlapi kamera csere jelent megoldást a problémádra.
iPhone 6s dock csatlakozó csere
18.990,-Ft   9.490,-Ft
Az iPhone 6s töltő csatlakozójának meghibásodásakor azt tapasztalhatjuk, hogy készülékünk nem szinkronizálható az adott számítógéppel vagy laptoppal. Ilyen jellegű üzemzavar esetén a telefontöltési funkciók sem működnek megfelelően. Ezeket a hibajeleket legtöbbször egy beázást követő oxidáció okozza.
iPhone 6s beszédhangszóró csere
18.990,-Ft   11.990,-Ft
Ha azt tapasztalod, hogy készüléked telefonbeszélgetések során nem továbbítja megfelelően a másik fél hangüzeneteit, – pl. recseg a vonal, halk a vétel stb. – könnyen lehet, hogy nem a szolgáltató által közvetített jelben, hanem a telefonodban van a hiba. Ha újraindítás, hálózatfrissítés és a SIM kártya igazítása sem jelent megoldást a problémára, egészen biztos, hogy az iPhone 6s beszédhangszóróját kell kicserélnünk.
iPhone 6s bekapcsoló szalagkábel csere
18.990,-Ft   11.490,-Ft
Az alkatrész megnevezése nem foglalja magában az összes hibajelet, mely előfordulhat a periféria meghibásodása okán. A bekapcsoló szalagkábel ugyanis a bekapcsoló gomb működésén felül a vaku, illetve a felső mikrofon megfelelő üzemeléséért is felelős. Az elődmodellektől eltérően azonban a 6s hangerő gombjai már nem a bekapcsoló szalagkábelen helyezkednek el.
iPhone 6s akkumulátor csere
18.990,-Ft   10.490,-Ft
Az iPhone 6s akkumulátor meghibásodásának tipikus hibajele, ha a telefon gyorsan merül, illetve 10-30%-os töltöttségi szintnél kikapcsol. Ha a készülék hálózati adapterre vagy számítógépre való csatlakoztatás során üzemel, ezt követően azonban kikapcsol, szintén az alkatrész cseréje jelenthet megoldást a problémára.
iPhone 6s hangszóró csere
18.990,-Ft   9.490,-Ft
A készülék által közvetített, lejátszott összes külső hangjáért az úgynevezett csengőhangszóró felel. Ezt az alkatrészt gyakran keverik össze a beszéd hangszóróval, mely a telefonbeszélgetések során közvetített hangok megfelelő minőségű továbbítását végzi. Amennyiben készüléked beérkező hívások és üzenetek esetén nem ad értesítő hangot – és ugyanez történik pl. ébresztésnél is – az iPhone 6s Plus csengőhangszóróját kell kicserélnünk.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!