7

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 7 Plus / 8 Plus kijelző csere
   28.990,-Ft
Leggyakrabban leejtés és ütődés során sérül a kijelző (törés, karcolás, repedés). Előfordulhat azonban az is, hogy szoftveres úton hibásodik meg (képernyő fagyás, nem érzékelő kijelző). A javítás mindkét esetben a kijelző cseréje. Javítási idő: 1-1,5 óra.
iPhone 7 Plus / 8 Plus előlapi kamera csere
14.990,-Ft
Az előlapi kamera meghibsodásával általában szoftveres hibák (pl.Kamera app vagy az iOS rendszer lefagyása) járnak, de előfordulhat, hogy az elkészített képekkel, illetve a hátlapi kamerával is gondok akadnak. Az alkatrész cseréje kb. 50-60 perc.
iPhone 7 Plus / 8 Plus dock csatlakozó csere
16.990,-Ft
Ha a készüléked egyáltalán nem tölt, könnyen lehet, hogy annak dock csatlakozója hibásodott meg. Az alkatrész hibája hatással lehet az EarPods által továbbított hangok minőségére is. Az alkatrész cseréje nagyjából 50-60 perc.
iPhone 7 Plus / 8 Plus hátlap csere
32.990,-Ft
A hátlap cseréje leginkább törések, repedések, deformálódás és egyéb felületi sérülések következtében javasoltak. A csere folyamán a készülék minden alkatrészét ki kell szerelnünk a hátlapból, ezért a javítás időtartama kb. 2-3 óra.
iPhone 7 Plus / 8 Plus hátlapi kamera csere
39.990,-Ft
Ha a készített fotóid zajosak, homályosak, a hátlapi kamera meghibásodására kell gondolnod. A probléma jellege lehet szoftveres, ez a szerencsésebb eset, de lehet, hogy a kamerák cserére szorulnak. A munkafolyamat 60 percbe telik.
iPhone 7 Plus / 8 Plus beszédhangszóró csere
13.990,-Ft
Amennyiben a készülék telefonálás közben recsegő, torz hangot ad, vagy rosszabb esetben egyáltalán nem szól, valószínűleg a beszédhangszóró mondta fel a szolgálatot. Ilyenkor a hangszórórács tisztítása vagy hangszóró csere szükséges.
iPhone 7 Plus / 8 Plus akkumulátor csere
16.990,-Ft
Azt tapasztalod, hogy készüléked a szokásosnál jóval gyorsabban merül vagy már nem is tudod maximálisan feltölteni? Feltehetőleg az akkumulátorod hibásodott meg, melynek cseréjét 30-45 perc alatt elvégezzük.
iPhone 7 Plus / 8 Plus bekapcsoló szalagkábel csere
12.990,-Ft
Az alkatrész meghibásodására utal, ha a készülék nem reagál a bekapcsoló-, némító-, hangerő gombok megnyomására vagy a (bekapcsolt) vaku fotózáskor nem villan fel, esetleg a felső mikrofon nem rögzít hangot. A javítás ideje megközelítőleg 1,5-2 óra.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!