Garancián túli szervíz árlista!

iPhone 7/8 kijelző csere
24.990,-Ft
Legtöbb esetben a leejtések és ütődések okozta sérülések miatt, de bizonyos esetekben (pl. képernyőfagyás, nem érzékelő érintő) szoftveres meghibásodás okán válik szükségessé a kijelző cseréje. Javítás várható ideje: 1-1,5 óra.
iPhone 7/8 hátlap csere
29.990,-Ft
A hátlapot általában leejtések, ütődések és karcolások okozta esztétikai hibák következtében kell cserélnünk. Mivel minden alkatrészt át kell helyeznünk az új hátlapba, a javítási folyamat kb. 2-3 órát vesz igénybe.
iPhone 7/8 akkumulátor csere
13.990,-Ft
Ha telefonod a megszokott terhelés mellett az eddig tapasztaltnál jelentősen gyorsabban merül, illetve nem vagy csak alig képes töltést felvenni, az akkumulátort cserélnünk kell. A javítás várható időtartama: 30-45 perc.
iPhone 7/8 hátlapi kamera csere
20.990,-Ft
Azt tapasztalod, hogy a hátlapi kamerával készített fotók zajosak, életlenek vagy homályosak? Szerencsés esetben egy tisztítás, kevésbé szerencsés esetben pedig az alkatrész cseréje jelent megoldást. Javítási idő: 1,5 óra.
iPhone 7/8 előlapi kamera csere
20.990,-Ft
Az alkatrész legfőbb hibajele, hogy az azzal készítettek szelfik homályosak, foltosak, zajosak. Ezt jobb esetben egy alapos tisztítással, kevésbé szerencsés esetben pedig az előlapi kamera cseréjével orvosoljuk. Javítási idő: 1 óra.
iPhone 7/8 dock csatlakozó csere
15.990,-Ft
A töltő csatlakozójának meghibásodásakor előfordulhat, hogy a készülék nem szinkronizálható a számítógéppel vagy az eszköz nem vesz fel töltést. A javítás általában 50-60 percet vesz igénybe, de ez a körülményektől függően változhat.
iPhone 7/8 beszédhangszóró csere
13.990,-Ft
Ha a beszédhangszóró telefonálás során recseg vagy torz hangot ad, esetleg teljesen néma marad, nagy valószínűséggel az alkatrész cseréje szükséges. Szerencsésebb esetben egy alapos tisztítással is orvosolható a hiba. Javítási idő: 50-60 perc.
iPhone 7/8 bekapcsoló szalagkábel csere
12.990,-Ft
Az alkatrész hibájára utal, ha a bekapcsoló-, némító, -hangerőgombok nyomására az eszköz nem reagál, illetve fotózáskor a (bekapcsolt) vaku nem villan fel. További hibajel lehet, hogy felső mikrofon nem rögzít hangot. Javítási idő: 1,5-2 óra.
iPhone 7/8 csengőhangszóró csere
12.990,-Ft
Ha a csengőhangjelzés nem hallható és a lejátszott médiafájlok is némák de a telefon nincs néma üzemmódban, előfordulhat, hogy az iPhone 7 csengőhangszóró cseréjére van szükséged. Ennek időtartama szervizeinkben kb. 1 óra.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!