SE

Garancián túli szervíz árlista!

iPhone SE kijelző csere
15.990,-Ft
Sokan bizonyára örömmel fogadták a bejelentést, hogy az iPhone SE megörökölte az 5s által már jól ismert klasszikus dizájnt, és 4 hüvelykes kijelzőt. A kisebb méret megkönnyíti a telefon használatát, hiszen egy kézzel is bárki könnyedén elnavigál az érintőképernyőn. Ez pedig a telefon leejtésének kockázatát is csökkenti.
iPhone SE akkumulátor csere
10.990,-Ft
Az iPhone SE akkumulátora 14 órás beszélgetési időt, 13 órás böngészési lehetőséget Wi-Fi használattal és 50 órás zenehallgatást biztosít. Viszont számolnunk kell azzal, hogy a várakozásaink esetleg majd nem felelnek meg a realitásnak, előfordulhat az is, hogy előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik az iPhone SE akkumulátor cseréje.
iPhone SE előlapi kamera csere
9.990,-Ft
Az iPhone SE előlapi kamera leggyakoribb típushibája az életlen, homályos fotók, vagy ha a blende nem nyílik ki a kép készítésekor. Az ilyen jellegű problémák sajnos nem szoftveres eredetűek, ezért az egyetlen megoldás az alkatrész cseréje lehet. Ritkán ugyan, de az is előfordulhat, hogy az iPhone előlapi kamera meghibásodása miatt a hátlapi kamerája sem működik tökéletesen.
iPhone SE dock csatlakozó csere
9.990,-Ft
Ha azt tapasztaljuk, hogy készülékünk nem szinkronizálható a számítógéppel vagy laptoppal, akkor ez az iPhone SE dock csatlakozójának meghibásodására utal, és ilyenkor a telefontöltési funkciók sem működnek tökéletesen. Az ilyen jellegű hibajeleket legtöbbször egy beázást követő oxidáció okozza.
iPhone SE csengő hangszóró csere
9.990,-Ft
A hangszóró a dock-csatlakozótól kapja a jelet, ezért ha a dock-csatlakozó nem működik megfelelően, könnyen előfordulhat, hogy ez az iPhone SE csengő hangszóró teljesítményét is befolyásolja. Az ilyen jellegű meghibásodásokra sok esetben egy alapos tisztítás is megoldást jelenthet, azonban bizonyos esetekben elkerülhető az iPhone SE hangszóró cseréje.
iPhone SE beszéd hangszóró csere
9.990,-Ft
Ha telefonbeszélgetés közben csak halkan, illetve recsegve hallod beszédpartnered, nagy valószínűséggel az iPhone SE beszéd hangszórója hibásodott meg. Nem kell azonban megijedni, hiszen a probléma számos esetben egy alapos tisztítással javítható, nem szükséges a teljes alkatrész cseréje.
iPhone SE vibramotor csere
9.990,-Ft
Igen kevés esetben fordul elő, hogy az iPhone SE rezgőmotorja önmagában meghibásodik. Ha a készülék bejövő híváskor vagy értesítés esetén nem rezeg, érdemes a készülék beállításaiban körülnézni. Ha azonban az alkatrész kiégett vagy megsérült, minden bizonnyal az iPhone SE rezgőmotor cseréje válik szükségessé.
iPhone SE home gomb csere
6.990,-Ft
A meghibásodott iPhone SE home gomb javítási folyamata lényegében ugyanaz, mint az 5s esetében volt, hiszen az ujjlenyomat olvasó Touch ID funkció már az elődnél is megjelent. Mivel gyakorlatilag ugyanarról a gombról beszélünk, ezért a tipikus hibajelek is sokban hasonlóak.
iPhone SE hátlapi kamera csere
10.990,-Ft
Előfordulhat, hogy homályos, silány képminőséget tapasztalsz egy-egy elkészített fotón. Amennyiben nem a beállításokban van a hiba, valószínűleg az iPhone SE hátlapi kamerájába szorult szennyeződés, vagy az alkatrész meghibásodása. Szervizeinkben gyorsan és hatékonyan orvosoljuk a problémát.
iPhone SE bekapcsoló flex csere
10.990,-Ft
Ha azt veszed észre, hogy az iPhone SE bekapcsológombja mozog, nem áll stabilan a helyén, illetve nyomásra nem – vagy nem megfelelően – reagál, egészen valószínű, hogy a bekapcsoló szalagkábel cseréje vált szükségessé okostelefonodban.
iPhone SE Wi-Fi antenna csere
9.990,-Ft
Az iPhone SE Wifi antenna a felelős azért, hogy a készülék megtalálja az összes, környezetében észlelhető vezeték nélküli hálózatot, valamint biztosítja a jelerősséget, és azt, hogy ne dobáljon le a hálózatról, ha egyszer már megtalálta.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!