Garancián túli szervíz árlista!

iPhone Xr kijelző csere
49.990,- Ft
Az iPhone Xr kijelzőjének cseréje szükséges, ha odaütődés, vagy ejtés következtében megrepedt, illetve eltört.
iPhone Xr akkumulátor csere
19.990,- Ft
Az iPhone Xr akkumulátor cseréje szükséges, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Hibajel lehet, ha a telefonod váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, nagyobb kárt okozva a belső alkatrészekben.
iPhone Xr dock csatlakozó csere
24.990,- Ft
Az iPhone Xr dock csatlakozóját is érheti meghibásodás. Ha a készüléked nem veszi a töltést, vagy nem szinkronizál, vagy időszakosan veszi, feltehetőleg erről van szó. Szervizünkben megvizsgáljuk a probléma okát, és ha szükséges, cseréljük a hibás alkatrészt.
iPhone Xr ház csere
71.990,- Ft
Az iPhone Xr házának cseréjét szükséges elvégeznünk, ha a készüléked alakja nagyobb ütődés során deformálódott. A telefon sarkai és oldalai roppant érzékenyek, hosszabb használat során horzsolódhatnak, karcolódhatnak.
iPhone Xr hátlap csere
39.990,- Ft
Sürgősen cserére szorul az iPhone Xr hátlapja, ha erősen karcosodott, illetve megtört. Habár a probléma esztétikai szempontból sem előnyös, de meghatározóbb, hogy nagyban csökkenti a készüléked értékét, ráadásul az ujjaidat is megvághatja egy törött hátlap.
iPhone Xr kamera lencse csere
19.990,- Ft
Az iPhone Xr kamera lencse cseréje szükséges, ha szabad szemmel jól látható karcok, horzsolódások borítják. Ha az alkatrész minőségének állapota befolyásolja az elkészült képek minőségét, érdemes minél hamarabb szervizünkbe hoznod a készüléked.
iPhone Xr proximity szenzor csere
22.990,- Ft
Hívások során nem zár le a telefon kijelzője, ha arcodhoz emeled? Valószínűleg a proximity szenzor hibásodott, ez okozza a roppant idegesítő problémát. Ha tökéletes állapotba szeretnéd hozni a készüléked, válassz minket. Szakértő kollégáink megbízható munkával cserélik a hibás alkatrészt.
iPhone Xr hátlapi kamera csere
32.990,- Ft
iPhone Xr hátlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a készített képeid minősége az utóbbi időszakban sokat romlott. Ha karcosodott a lencse, homályos képek születnek, és a kamera nem fog tudni fókuszálni. Ha porosodott, sötét foltok borítják majd.
iPhone Xr TrueDepth kamera szenzor csere
39.990,- Ft
Az iPhone Xr előlapi kamerájának meghibásodására számos jel utal. Ha a készített szelfik homályosak, képtelen a kamera fókuszálni. Ha sötét foltokkal borítottak, az alkatrész porosodott. Szervizünkben gyári minőségű kamerát építünk a régi helyére.
iPhone Xr beszédhangszóró csere
24.990,- Ft
Az iPhone Xr beszédhangszóró cseréjét javasoljuk, ha a telefonhívások során, a beszélgetőpartnered hangjának minősége az elmúlt időszakban sokat romlott.
iPhone Xr csengő hangszóró csere
24.990,- Ft
Az iPhone Xr csengő hangszórójának cseréje szükséges, ha a készüléked multimédia tartalmak lejátszása során nem ad tiszta hangot. Szervizünkben gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk a régi meghibásodott csengő hangszórót.
iPhone Xr hangerőszabályzó szalagkábel csere
24.990,- Ft
Akárhogy próbálkozol, nem tudsz hangerőt állítani a telefonodon? Kattog, beragad a gomb? A hangerőszabályzó flex cseréjével megoldjuk a problémát.
iPhone Xr bekapcsoló szalagkábel csere
24.990,- Ft
Az iPhone Xr bekapcsoló szalagkábelének meghibásodása esetén bármilyen erősen nyomod a bekapcsoló gombot, nem reagál a készülék, illetve fényképezéskor nem képes a vakura.
iPhone Xr vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere
34.990,- Ft
Az iPhone Xr vezeték nélküli töltőtekercs cseréje szükséges, ha a készüléked töltőpadra helyezve egyáltalán nem veszi fel a töltést, vagy a hangerőszabályzó gombok erős nyomására sem reagál.
iPhone Xr vibramotor csere
24.990,- Ft
Abban az esetben ajánlott az iPhone Xr vibramotor cseréje, ha a készülék nem ad rezgő jelzést.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák

A listában fel nem sorolt árakról érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Több javítás együttes megrendelése esetén egyedi kedvezményt adunk!